ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποχωρεί από τη Χάποελ ο Όστιν Ντέι

Αποχωρεί από τη Χάποελ ο Όστιν Ντέι
FACEBOOK/HAPOEL JERUSALEM BASKETBALL CLUB

Οι αλλαγές στη Χάποελ Ιερουσαλήμ συνεχίζονται κι ο επόμενος που ετοιμάζεται να πει "αντίο" είναι ο Όστιν Ντέι.

Πέρυσι, η Χάποελ Ιεριυσαλήμ πήρε το πρωτάθλημα στο Ισραήλ. Φέτος, ξεκίνησε με πολλές φιλοδοξίες, έχοντας τον Φώτη Κατσικάρη στο… τιμόνι της. Στόχος η κατάσταση του EuroCup, προκειμένου η ομάδα να παίξει στη EuroLeague.

Περίπου τρεις μήνες μετά από την επίσημη έναρξη της χρονιάς, τα πάντα έχουν αλλάξει προς το χειρότερο. Ο Φώτης Κατσικάρης αποχώρησε, έφυγαν σημαντικοί παίκτες όπως ο Κέρτις Τζέρελς κι εν τέλει η ομάδα αποκλείστηκε από την πρώτη κιόλας φάση του EuroCup.

Κι οι αλλαγές συνεχίζονται. Εκείνος που θα πει "αντίο" τις επόμενες ώρες είναι ο Όστιν Ντέι. Ο άλλοτε NBAer ήταν από τις πιο ηχηρές μεταγραφές που πραγματοποίησε η Χάποελ και παρά το γεγονός ότι η στατιστική του ήταν αρκετά καλή (σ.σ. 11.1 πόντοι, 43.3% στα τρίποντα και 3.7 ριμπάουντ στο EuroCup) αποφασίστηκε να αποχωρήσει.

Ο Ντέι δεν κατάφερε να βρει χημεία με τον νέο προπονητή της Χάποελ, Μόντι Μαόρ, και στα τελευταία ματς ο ρόλος του ήταν περιορισμένος. Αποκορύφωμα τα μόλις 7 δευτερόλεπτα που αγωνίστηκε στην εντός έδρας ήττα από τη Ρέτζιο Εμίλια με 66-79 στις 20/12!

Όπως και 'χει, ο Όστιν Ντέι (29 ετών, 2.11 μέτρα) βγαίνει στην αγορά και πλέον αναζητά νέα ομάδα.

Photo Credits: Facebook/Hapoel Jerusalem Basketball Club

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ