ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποβλήθηκε η Παρτιζάν από το Σερβικό Πρωτάθλημα!

Αποβλήθηκε η Παρτιζάν από το Σερβικό Πρωτάθλημα!

Δύσκολες ώρες για την Παρτιζάν αλλά και το Σερβικό μπάσκετ, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Σερβία, η Ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε την αποβολή της Παρτιζάν και ακόμα δύο ομάδων από το Πρωτάθλημα!

Το Σερβικό μπάσκετ περνάει δύσκολες ώρες. Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο Ερυθρός Αστέρας κάνει έρανο, ζητώντας οικονομική στήριξη από τον κόσμο του . Τώρα ήρθε η είδηση ότι και η άλλη μεγάλη ομάδα της χώρας έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τα οποία οδήγησαν στην αποβολή της από το Πρωτάθλημα!

Ο λόγος για την Παρτιζάν, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "novosti.rs" τιμωρήθηκε παρέα με την Σπαρτάκ και την Βρσατς με αποκλεισμό λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων που υπάρχουν!

Η είδηση έγινε γνωστή μόλις μία ημέρα πριν την τελευταία αγωνιστική του Σερβικού Πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει πως αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα τότε η Παρτιζάν δεν θα πάρει μέρος στα playoffs! Για την ιστορία, την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου η Παρτιζάν είναι προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει τη Μέγκα Λεκς, ενώ η Σπαρτάκ και Βρσατς παίζουν μεταξύ τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ