ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποθέωσε τον Περπέρογλου ο Κάτας

Αποθέωσε τον Περπέρογλου ο Κάτας

Ο Όντεντ Κάτας εκφράστηκε με πολύ κολακευτικά λόγια για τον Στράτο Περπέρογλου, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι αισθάνεται τιμή που είναι ο προπονητής του Έλληνα φόργουορντ.

Η έλευση του Όντεντ Κάτας στον πάγκο της Χάποελ Ιερουσαλήμ έχει απελευθερώσει τον Στράτο Περπέρογλου, με αποκορύφωμα το νικητήριο τρίποντο που σημείωσε ο έμπειρος φοργουορντ στο ντέρμπι με τη Μακάμπι πριν από λίγες ημέρες . Αν κάποιος διαβάσει τις δηλώσεις του τεχνικού της Χάποελ Ιερουσαλήμ, είναι πολύ πιθανό να καταλάβει τον λόγο.

Μιλώντας σε ΜΜΕ της χώρας του, ο Κάτας εκφράστηκε με πολύ κολακευτικά λόγια για τον Έλληνα φόργουορντ, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: " Όποιος παρακολουθεί το ευρωπαϊκό μπάσκετ ξέρει τι παίκτης είναι ο Στράτος και τι έχει κάνει στην καριέρα του. Οφείλω να πω ότι μου προσφέρει μεγάλη χαρά το γεγονός ότι είμαι προπονητής του".

Ακολούθως μάλιστα ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού είπε ακόμα πιο όμορφα πράγματα για τον Περπέρογλου, τονίζοντας: " Έχει προσωπικότητα και αυτό φαίνεται στον τρόπο που κινείται και συμπεριφέρεται. Δεν είναι τυχαίο ότι έφτασε να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι τιμή μου να δουλεύω μαζί του"!

Αξίζει να αναφερθεί ότι από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Χάποελ Ιερουσαλήμ ο Κάτας, ο Περπέρογλου έχει εκτοξεύσει τους αριθμούς του στους 13.9 πόντους, 5.4 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ και 1.4 κλεψίματα μέσο όρο, έχοντας διψήφιο αριθμό πόντων στα 6 από τα 8 παιχνίδια της κοινής πορείας τους, όταν στις πρώτες 17 αγωνιστικές του πρωταθλήματος του Ισραήλ είχε σημειώσει διψήφιο αριθμό πόντων συνολικά 7 φορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ