ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποσύρθηκε σε ηλικία 28 ετών ο Χάμελ

Αποσύρθηκε σε ηλικία 28 ετών ο Χάμελ
AP/JIM MONE

Μπορεί ο Ρόμπι Χάμελ να αγωνιζόταν στο υψηλότερο επίπεδο μέχρι το τέλος της περσινής σεζόν, αποφάσισε, όμως, να "κόψει" το μπάσκετ σε ηλικία μόλις 28 ετών!

Το 2012, ήταν Νο.58 στο NBA draft. Την πρώτη του επαγγελματική σεζόν την πέρασε στην Ομπραντόιρο, πριν επιστρέψει στις ΗΠΑ για να φορέσει τη φανέλα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς (σ.σ. 98 συμμετοχές, 3.9 πόντοι μέσο όρο). Εν συνεχεία, έπαιξε στην Αρμάνι Μιλάνο και πέρυσι αγωνίστηκε στη Χίμκι.

Ο λόγος για τον Ρόμπι Χάμελ, ο οποίος σε ηλικία 28 ετών αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του! Ο φόργουορντ από την Ιντιάνα θα εργάζεται πλέον ως σχολιαστής στο ESPN και μέσω twitter εξήγησε την απόφαση που πήρε.

" Η σκληρή πραγματικότητα είναι πως πέρασα αρκετά δύσκολα για να παραμείνω υγιής από τη δεύτερη σεζόν μου στο κολέγιο κι έπειτα. Η τελευταία χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για μένα. Ζούσα μακριά από την πατρίδα μου κι αρκετές νύχτες σκεφτόμουν εάν "κλέβω" το παιχνίδι το οποίο αγαπώ, παίζοντας χωρίς να είμαι στο 100%. Αυτός δεν ήμουν ποτέ εγώ. Και λόγω των παραπάνω, αποφάσισα πως μία αλλαγή είναι κάτι απαραίτητο", έγραψε μεταξύ άλλων ο Χάμελ.

Σημειώνεται πως πάντα ήθελε να ασχοληθεί με τον σχολιασμό και γι’ αυτό είχε κάνει κάποιες παροδικές συνεργασίες με το CBS και το XM Radio. " Ανυπομονώ να συνεχίσω να παρακολουθώ το παιχνίδι που αγαπούσα από παιδί", τόνισε ο 28χρονος.

Photo Credits: AP/Jim Mone

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ