ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποσύρθηκε ο Σπένσερ Νέλσον

Αποσύρθηκε ο Σπένσερ Νέλσον
INTIME SPORTS

Τον επίλογο της επαγγελματικής του καριέρας έγραψε ο Σπένσερ Νέλσον, ο οποίος ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τη δράση. Είχε αγωνιστεί σε Άρη και Περιστέρι.

Την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του και να ολοκληρώσει φέτος την επαγγελματική του καριέρα ανακοίνωσε ο Σπένσερ Νέλσον. Ο 35χρονος φόργουορντ ενημέρωσε με επίσημο τρόπο για την απόφασή του να πει "αντίο" στα παρκέ, μετά από δέκα χρόνια παρουσίας στα ευρωπαϊκά παρκέ.

Ο άλλοτε παίκτης του Άρη (2008-'09) και του Περιστερίου (2009-'10) ευχαρίστησε δημόσια άπαντες για τη βοήθεια που του παρείχαν, όπως επίσης τους φιλάθλους για την αγάπη που του έδειξαν. Αναλυτικά όσα έγραψε στην αποχαιρετιστήρια επιστολή που έγραψε:

" Τα τελευταία δέκα χρόνια πέρασα πολύ ωραία αγωνιζόμενος επαγγελματικά στην Ευρώπη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν για να τα καταφέρω. Στους εκπροσώπους μου, θέλω να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" που δούλεψαν τόσο εντατικά μαζί μου. Σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα, τη Μπάμπεργκ, την Τρεβίζο, τη Φορτιτούντο Μπολόνια, τον Άρη, το Περιστέρι, τη Γκραν Κανάρια, τη Σιένα και τη Βενέτσια, όπως επίσης όλους όσοι εργάστηκαν σε αυτές. Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια που μου προσφέρατε και για το γεγονός πως κάνατε ξεχωριστή κάθε μου χρονιά στην Ευρώπη, για μένα και την οικογένειά μου.

Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου. Αγάπησα κάθε λεπτό παίζοντας μαζί σας, και θα αγαπώ για πάντα τις αναμνήσεις που έχω. Ευχαριστώ τους προπονητές μου, για το γεγονός πως με πιστέψατε και μου δώσατε την ευκαιρία να πετύχω. Τέλος, ευχαριστώ τους φιλάθλους, που ήταν τόσο καλοί μαζί μου. Για εσάς γίνονται όλα. Η πίστη και το πάθος σας με έκαναν να νιώθω τιμή να παίζω μπροστά σας.

Εύχομαι σε όλους το καλύτερο και ελπίζω να σας δω όλους στο Ποκατέλο (σ..σ.: πόλη της καταγωγής του)".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ