ΜΠΑΣΚΕΤ

Από την Μπαρτσελόνα στην Μπουντούτσνοστ ο Έντουιν Τζάκσον

Από την Μπαρτσελόνα στην Μπουντούτσνοστ ο Έντουιν Τζάκσον
EUROKINISSI

Η Μπουντούτσνοστ προέβη στην απόκτηση του Έντουιν Τζάκσον, ο οποίος τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τα χρώματά της.

Η Μπουντούτσνοστ ενόψει της παρθενικής παρουσίας στην EuroLeague έχει αρχίσει να υλοποιεί τον σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο και θέση στα πλάνα της έχει ο Έντουιν Τζάκσον, ο οποίος ανήκει πλέον στο έμψυχο δυναμικό της.

Η ομάδα από το Μαυροβούνιο προέβη στην απόκτηση του 29χρονου Γάλλου σκόρερ (1.90μ.), ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο. Ο ατζέντης του Έντουιν Τζάκσον, Μίσκο Ραζνάτοβιτς είχε φροντίσει να ενημερώσει για την συμφωνία μέσω Twitter, ενώ λίγες αργότερα ήρθε και η ανακοίνωση της Μουντούτσνοστ.

Ο Τζάκσον άρχισε την καριέρα του από την Βιλερμπάν (2007-14), ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Ναντέρ (2008-09) και στην Ροάν (2009-10). Το 2014 άρχισε την θητεία του στην Liga Endesa με την Μπαρτσελόνα, την επόμενη σεζόν (2015-16) έπαιξε στην Ουνικάχα Μάλαγα κι εν συνεχεία στην Εστουδιάντες (2016-17). Ο Γάλλος άσος άρχισε την φετινή σεζόν στην Κίνα (Guangdong Southern Tigers) και την ολοκλήρωσε στην Ισπανία, όπου ενίσχυσε τις προσπάθειες της Μπαρτσελόνα.

Ο Έντουιν Τζάκσον μέτρησε 9 συμμετοχές στην EuroLeague και είχε μέσο όρο 4,6 πόντους, 1,9 ριμπάουντ, 1,2 ασίστ, 0,8 κλεψίματα και 0,9 λάθη.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ