ΜΠΑΣΚΕΤ

Από την Μπάμπεργκ στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας ο Νίκολιτς

Από την Μπάμπεργκ στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας ο Νίκολιτς
ΑP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Ο Αλεκσέι Νίκολιτς έδωσε τα χέρια με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας και η νέα σεζόν θα τον βρει να αγωνίζεται με τα χρώματα της πρωταθλήτριας Σλοβενίας.

Ο Αλεκσέι Νίκολιτς επιστρέφει στην πατρίδα του, καθώς τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ενισχύει τις προσπάθειες της Ολίμπια Λιουμπλιάνας.

Ο 23χρονος Σλοβένος γκαρντ εδώ και μία τριετία άνηκε στην Μπάμπεργκ, αλλά η συνεργασία των δύο πλευρών δεν θα συνεχιστεί. Ο Νίκολιτς βέβαια δεν θα τα.... βάψει μαύρα, καθώς - όπως αναφέρεται στην ιταλική ιστοσελίδα "Sportando" - έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Νίκολιτς φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας και τις επόμενες ημέρες αναμένεται η επισημοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Σλοβένος γκαρντ την σεζόν που ολοκληρώθηκε, μέτρησε 29 συμμετοχές στην EuroLeague και είχε μέσο όρο 2,6 πόντους, 0,9 ριμπάουντ, 1,7 ασίστ και 0,7 λάθη.

Τέλος, η Ολίμπια Λιουμπλιάνας έδωσε επίσημη μορφή στο ντιλ της με τον 19χρονο Μαυροβούνιο Μάρκο Σιμόνοβιτς, ο οποίος την αγωνιστική περίοδο 2017-18 έπαιξε στην Σιένα (μ.ο. 4,2 π., 2,7 ριμπ.), ενώ στο πλαίσιο του... παιδομαζώματος που κάνει έχει αποσπάσει και την υπογραφή του 18χρονου Κροάτη Λούκα Σάμανιτς (2.08μ.) από την Μπαρτσελόνα.

ΑP Photo/Thanassis Stavrakis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ