ΜΠΑΣΚΕΤ

Από την Αυστρία στην Τσεχία ο Χουγκάζ

Από την Αυστρία στην Τσεχία ο Χουγκάζ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά το επιτυχημένο πέρασμά του από την Αυστρία, ο Κρις Χουγκάζ θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Τσεχία την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αφού ήρθε σε συμφωνία με την USK Praha.

Μετά από μία διετία στην Αυστρία, όπου πανηγύρισε την κατάκτηση του νταμπλ με την Oberwart πρόπερσι ( με αποτέλεσμα να αναδειχθεί κορυφαίος προπονητής της χρονιάς ), ο Κρις Χουγκάζ αλλάζει χώρα και συνήθειες, μετακομίζοντας στην Τσεχία.

Ο 49χρονος προπονητής, που εργάστηκε για τελευταία φορά στη χώρα μας ως προπονητής του Πανιωνίου (2014-'15), οδήγησε πέρσι την Oberwart στους τελικούς του αυστριακού πρωταθλήματος, δίχως όμως να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου. Η USK Praha αναζητούσε έναν έμπειρο τεχνικό για να αλλάξει ρότα, μετά την περσινή απογοητευτική της πορεία, με τον Κρις Χουγκάζ να έρχεται στο προσκήνιο και να δίνει τα χέρια με τους ανθρώπους της τσεχικής ομάδας.

" Ήρθα σε επαφή με την ομάδα και επισκέφτηκα την Πράγα, για να δω τις εγκαταστάσεις. Από πολύ νωρίς κατάλαβα το επίπεδο του συλλόγου, όπως επίσης το γεγονός πως προσφέρει τη δυνατότητα για να δουλέψεις με νεαρούς αθλητές, που θέλουν να εξελιχθούν και να βελτιωθούν", δήλωσε αρχικά ο Κρις Χουγκάζ για τη μετακίνησή του στην USK Praha, για να προσθέσει ακολούθως πως " μου αρέσει να δουλεύω με νεαρούς παίκτες που διψάνε για διάκριση και ξέρουν τι θέλουν στο γήπεδο. Γι αυτό είμαι εγώ εδώ".

Από την Αυστρία στην Τσεχία ο Χουγκάζ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ