ΜΠΑΣΚΕΤ

Απίστευτος διασυρμός της Βιτάουτας πριν το ντεμπούτο των αδελφών Μπολ

Απίστευτος διασυρμός της Βιτάουτας πριν το ντεμπούτο των αδελφών Μπολ

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ξεκουράστηκε, όμως η Λιέτουβος Ρίτας διέλυσε (113-56) τη Βιτάουτας που παρατάχθηκε ξανά με οκτώ παίκτες.

Την ώρα που ολόκληρη η Λιθουανία κινείται στους ρυθμούς του ΛαΒάρ, του ΛιΆντζελο και του ΛαΜέλο Μπολ, η Βιτάουτας διαφημίζεται σε κάθε γωνιά του πλανήτη, αλλά εντός τα παρκέ διασύρεται. Βλέπετε, γνώρισε τρομερή συντριβή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λιέτουβος Ρίτας, με το τελικό 113-56 να μην αφήνει περιθώρια για ανάλυση και σχολιασμό.

Το 31-11 της πρώτης περιόδου και το 51-33 του ημιχρόνου ήταν κολακευτικά για την ομάδα του εκκεντρικού Βιργκίνιους Σέσκους, που δέχθηκε 36 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο και έβαλε μόλις επτά στο τέταρτο μπροστά σε 2550 θεατές στη Lietuvos Ryto Arena.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ξεκουράστηκε, ενώ πρώτοι σκόρερ των νικητών ήταν οι Γκιρτζιούνας με 21 πόντους, ο Μάτζεν με 19, ο Γιομάντας με 16 και οι Γκεντράιτις - Εχόντας με 15. Πλην του Τόμας Ντίμσα (17 πόντοι, 3 ασίστ), ουδείς ξεχώρισε από τη Βιτάουτας που παρατάχθηκε ξανά με οκτώ παίκτες και περιμένει το ντεμπούτο του 19χρονου ΛιΆντζελο και του 16χρονου ΛαΜέλο Μπολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ