ΜΠΑΣΚΕΤ

Απίστευτο: Θεατής μπήκε στο γήπεδο και απώθησε τον Μίτσιτς!

Απίστευτο: Θεατής μπήκε στο γήπεδο και απώθησε τον Μίτσιτς!

Ένας οπαδός της Λιέτουβος Ρίτας μπήκε στο παρκέ και... έπεσε με φόρα πάνω στον Βασίλιε Μίτσιτς κατά τη διάρκεια του δεύτερου τελικού του λιθουανικού πρωταθλήματος (VIDEO)!

Οι Λιθουανοί φημίζονται για την όμορφη και θορυβώδη ατμόσφαιρα που δημιουργούν στους αγώνες μπάσκετ, όχι για τις εισόδους στους αγωνιστικούς χώρους. Ο δεύτερος αγώνας των λιθουανικών τελικών , πάντως, αποτέλεσε την εξαίρεση στον κανόνα, αφού στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου ένας οπαδός της Λιέτουβος Ρίτας όχι μόνο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά έπεσε και με φόρα πάνω στον Βασίλιε Μίτσιτς, που είχε λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα κάτι έλεγε με τους θεατές που βρίσκονταν στις μπροστινές θέσεις.

Το παράδοξο είναι ότι ο θεατής όχι μόνο επέστρεψε στη θέση του, αλλά παρακολούθησε και το υπόλοιπο παιχνίδι, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ζάλγκιρις, Παούλιους Μοτιεγιούνας... " Πείτε μου ένα άλλο πρωτάθλημα, στο οποίο ένας «φίλαθλος» έπειτα από τέτοια συμπεριφορά, συνεχίζει να παρακολουθεί τον αγώνα στο γήπεδο", έγραψε στο Twitter ο Μοτιεγιούνας.

Δείτε το στιγμιότυπο στο παρακάτω video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ