ΜΠΑΣΚΕΤ

Απίστευτο: Ομάδα στην Λιθουανία τελείωσε αγώνα με... έναν παίκτη!

Απίστευτο: Ομάδα στην Λιθουανία τελείωσε αγώνα με... έναν παίκτη!

Μάρτυρες ενός πρωτόγνωρου περιστατικού έγιναν οι φίλαθλοι ενός αγώνα για την Α2 της Λιθουανικής Λίγκας, αφού μία εκ των δύο ομάδων ολοκλήρωσε το παιχνίδι με έναν παίκτη, με αποτέλεσμα ο αγώνας να κατοχυρωθεί στην αντίπαλη ομάδα!

Εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, έρχεται ξαφνικά κάτι ακόμα πιο τρελό να... αναθεωρήσεις τις απόψεις σου. Κάτι δηλαδή σαν αυτό που έγινε στην δεύτερη κατηγορία του Λιθουανικού Πρωταθλήματος στον αγώνα της Πετροτσέμα με την KTU από το Κάουνας, με την πρώτη να μένει στο τέλος με έναν παίκτη στο παρκέ και τον αγώνα να κατοχυρώνεται (σωστά) στην KTU, αφού βάσει κανονισμών μία ομάδα πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο παίκτες στο γήπεδο (για να γίνεται επαναφορά της μπάλας όταν βγει εκτός παρκέ). Πώς φτάσαμε όμως μέχρι εδώ; Ιδού:

Η ομάδα Πετροτσέμα χτυπήθηκε από τραυματισμούς και ιώσεις, με αποτέλεσμα να ζητήσει από την Λίγκα και την αντίπαλη ομάδα να αναβληθεί ο μεταξύ τους αγώνας. Τόσο η Λίγκα όμως όσο και η KTU αρνήθηκαν. Αποτέλεσμα; Να παραταχθεί η JMC με 6 παίκτες, με έναν από αυτούς μάλιστα να έχει υψηλό πυρετό!

Παρόλα αυτά, η Πετροτσέμα ήταν ανταγωνιστική για αρκετή ώρα, αφού με κάποιο τρόπο είχε καταφέρει να βρίσκεται πίσω στο σκορ μόλις με 10 πόντους (70-60). Κάπου εκεί ωστόσο άρχισαν ένας-ένας οι παίκτες της να αποβάλλονται με 5 φάουλ, μέχρι που στο τέλος έμεινε με έναν παίκτη (!), με τους διαιτητές να δίνουν τη νίκη στην KTU με το σκορ που υπήρχε εκείνη την στιγμή (97-62).

Για την ιστορία, πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Άρτουρς Πέις με 17 πόντους, ενώ για τους ηττημένους ο (εμπύρετος) Λουκάς Γκραμπάουσκας είχε 16 πόντους.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα βίντεο από τον αγώνα, όταν ακόμα μπορούσε να διεξαχθεί παιχνίδι, αφού η Πετροτσέμα είχε εκείνη την στιγμή 4 παίκτες στο παρκέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ