ΜΠΑΣΚΕΤ

Απίστευτη ατάκα του Κίνσεϊ στο Ισραήλ: "Να μην γίνει έλεγχος doping μέχρι το τέλος της σεζόν"!

Απίστευτη ατάκα του Κίνσεϊ στο Ισραήλ: "Να μην γίνει έλεγχος doping μέχρι το τέλος της σεζόν"!

Ο Τεράνς Κίνσεϊ ξέσπασε στο twitter για το γεγονός ότι οι ξένοι παίκτες στο Ισραήλ δεν είχαν ενημέρωση για το θέμα της ακύρωσης και επανέναρξης του πρωταθλήματος, ζητώντας να μην γίνουν άλλοι έλεγχοι doping φέτος! Και είχε επιχειρήματα.

Τις τελευταίες ημέρες το μπάσκετ στο Ισραήλ πέρασε τεράστια κρίση λόγω της απεργίας των γηγενών παικτών που οδήγησε αρχικά στην απόφαση να μπει "λουκέτο" στο πρωτάθλημα, μέχρι να υπάρξει ανατροπή την τελευταία στιγμή . Τώρα ήρθε και ένα αίτημα του Τεράνς Κίνσεϊ της Χαποελ Ιερουσαλήμ για να κάνει την κατάσταση ακόμα πιο... ροκ, αφού ο Αμερικανός ζήτησε να μην γίνουν έλεγχοι doping μέχρι το τέλος της σεζόν!

Ανεβάζοντας δύο post στο twitter, ο συμπαίκτης του Στράτου Περπέρογλου αρχικά εξέφρασε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι οι ξένοι παίκτες του Ισραηλινού πρωταθλήματος δεν είχαν άμεση ενημέρωση για το τι γινόταν, παρά μάθαιναν τις εξελίξεις από τα social media. Αποκορύφωμα όλων αυτών ήταν - όπως τονίζει - τα μηνύματα που πήραν από ανθρώπους των συλλόγων που τους ενημέρωναν ότι η σεζόν ακυρώνεται, μέχρι να υπάρξει ανατροπή της τελευταίας στιγμής. Κατά τον Κίνσεϊ λοιπόν, αυτές οι ώρες που μεσολάβησαν μέχρι να επέλθει συμφωνία είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να μην γίνει drug test σε κανέναν παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν!

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός φόργουορντ έγραψε στα social media: " Υπάρχουν πολλοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουμε για να παραμείνουμε επαγγελματίες αθλητές, όπως να ακολουθούμε τους κανόνες που ισχύουν για τις απαγορευμένες ουσίες. Υπάρχουν φαρμακευτικές αγωγές που δεν επιτρέπεται να πάρουμε, κάποιες πρωτεϊνες που είναι απαγορευμένες και κάποιες βιταμίνες που δεν επιτρέπονται επειδή μπορεί να οδηγήσουν στο να βγει κάποιος θετικός σε κάποιο drug test. Μόλις τελειώσει η σεζόν όμως είσαι ελεύθερος να κάνεις ό,τι θέλεις. Η λίγκα έβαλε πολλές οικογένειες και καριέρες παικτών σε κίνδυνο με αυτή την ασταθή κατάσταση. Έχοντας πει ο΄λα αυτά, νομίζω ότι δεν πρέπει να γίνει doping test μέχρι το τέλος της σεζόν".

Όπως είναι λογικό, οι συγκεκριμένες ατάκες του Κίνσεϊ δημιούργησαν πολύ θόρυβο στο Ισραήλ, με αποτέλεσμα να περιμένουν όλοι να δουν πιθανές αντιδράσεις σε όλα τα επίπεδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ