ΜΠΑΣΚΕΤ

Απίστευτες καταγγελίες του Σαβάνοβιτς για Πέσιτς!

Απίστευτες καταγγελίες του Σαβάνοβιτς για Πέσιτς!

Ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς δήλωσε σε Σερβικό μέσο ότι το να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Σβέτισλαβ Πέσιτς στην Μπάγερν ήταν το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας του. Και είχε επιχειρήματα...

Ο Σέρβος φόργουορντ πέρασε δύο χρόνια στην Μπάγερν (2014-2016) έχοντας ως προπονητή τον Σβέτισλαβ Πέσιτς. Ήταν κοινό μυστικό ότι είχαν κόντρα. Αυτό που δε μπορούσε ποτέ να φανταστεί ο κόσμος όμως ήταν ο λόγος της κόντρας τους.

Ο Σαβάνοβιτς αποφάσισε έπειτα από καιρό να λύσει την σιωπή του. Και η αλήθεια είναι ότι αυτά που είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Σερβικό σάιτ "MVP.rs" σχετικά με την σχέση του με τον Πέσιτς έχουν πολύ ενδιαφέρον.

" Το να αγωνιστώ υπό τις οδηγίες του Πέσιτς ήταν το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας μου" δήλωσε αρχικά ο νυν παίκτης της Σάσαρι, λέγοντας αρχικά ότι " ο Πέσιτς έχει πάντα κακές σχέσεις με τους παίκτες και τους ανθρώπους μίας ομάδας. Απίστευτα κακές σχέσεις. Συνέχεια προσβάλλει τους άλλους, το έχει κάνει συνήθεια. Είναι γνωστό αυτό, απλώς νόμιζα ότι θα αντέξω σε αυτή τη λογική".

Έπειτα από αυτό τον πρόλογο όμως ο Σαβάνοβιτς ανοίχτηκε ακόμα περισσότερο, αποκαλύπτοντας την αλήθεια σχετικά με την περσινή τους κόντρα, που το οδήγησε τελικά στην απόφαση να αποχωρήσει από την Μπάγερν πριν τα πλέι-οφ, ασχέτως αν στον Γερμανικό σύλλογο υποστήριζαν ότι ήταν τραυματίας: " Κατά την διάρκεια των πλέι-οφ της σεζόν 2014/15 πέθανε ο πατέρας μου. Έμεινα και αγωνίστηκα στον τέταρτο τελικό με την Μπάμπεργκ, κερδίσαμε και ισοφαρίσαμε σε 2-2 την σειρά. Δύο ημέρες πριν τον πέμπτο Τελικό επέστρεψα στην Σερβία για την κηδεία του πατέρα μου και επέστρεψα κανονικά στην ώρα μου, αλλά έπαιξα πολύ άσχημα και χάσαμε το παιχνίδι και το Πρωτάθλημα. Από την πρώτη μέρα της επόμενης σεζόν λοιπόν ο Πέσιτς μιλούσε για την εμφάνισή μου σε αυτό το παιχνίδι και ότι δεν απολογήθηκα που έπαιξα άσχημα. Σε όλη την διάρκεια της σεζόν θυμόταν συνέχεια αυτή την ιστορία, κάτι που έκανε ξανά στο ξεκίνημα των πλέι-οφ. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που έπαιξα για αυτόν, με την ομάδα να υποστηρίζει ότι ήμουν τραυματίας για να τον προστατέψει.

Ποτέ δεν ζωή μου δεν έχω ξαναπληγωθεί ως άντρας με τέτοιο τρόπο και ελπίζω να μην ξαναπληγωθώ έτσι. Δεν ξέρω τι τον ώθησε σε αυτή τη συμπεριφορά. Θα πρέπει να ρωτήσετε αυτόν. Με ενοχλεί όμως που ο κόσμος δεν ξέρει την πραγματική ιστορία. Το να αγωνιστώ για αυτόν ήταν το χειρότερο λάθος της καριέρας μου. Όλοι κάνουμε λάθη όμως, άλλες φορές επίτηδες και άλλες κατά λάθος, αλλά η ζωή προχωρά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ