ΜΠΑΣΚΕΤ

Απέσυρε το όνομά του από το ντραφτ ο Κούρουκς

Απέσυρε το όνομά του από το ντραφτ ο Κούρουκς

Ο Ρόντιονς Κούρουκς της Μπαρτσελόνα αιφνιδίασε τους πάντες, αφού αποφάσισε τελικά να αποσύρει το όνομά του από το φετινό ντραφτ.

Ο Ρόντιονς Κούρουκς θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη στην ηλικία του (είναι γεννημένος το 1998). Κατά πολλούς, δε, το ταλέντο του και οι υποσχέσεις που έχει αφήσει ήταν αρκετά για να επιλεγεί στον πρώτο γύρου του φετινού ντραφτ του ΝΒΑ. Δεν θα μάθουμε ποτέ ωστόσο αν ίσχυαν αυτές οι φήμες.

Σε μία απόφαση που αιφνιδίασε πολύ κόσμο, ο νεαρός φόργουορντ της Μπαρτσελόνα αποφάσισε να αποσύρει το όνομά του από το ντραφτ. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό τι τον ώθησε σε αυτή την απόφαση, ωστόσο η λογική λέει ότι μάλλον δεν βρέθηκε κάποια ομάδα να του υποσχεθεί ότι θα τον επιλέξει σίγουρα στον πρώτο γύρο.

Την φετινή σεζόν ο Λετονός φόργουορντ αγωνίστηκε στην δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα, έχοντας 9.5 πόντους μέσο όρο στην Ισπανική Α2. Τη νέα σεζόν πάντως αναμένεται να είναι κανονικά μέλος της πρώτης ομάδας, με τους Καταλανούς να έχουν ξεκαθαρίσει ότι σκοπεύουν να του δώσουν αρκετό χρόνο συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ