ΜΠΑΣΚΕΤ

Αντομάιτις, ο αντι-Καζλάουσκας στη Λιθουανία

Αντομάιτις, ο αντι-Καζλάουσκας στη Λιθουανία

Ο Νταΐνιους Αντομάιτις θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιόνας Καζλάουσκας στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Λιθουανίας, αντικαθιστώντας τον Γιόνας Καζλάουσκας. Τι δήλωσε ο Ρίμας Κουρτινάιτις για τη μη επιλογή του.

Νέα εποχή ανατέλλει στην εθνική ομάδα της Λιθουανίας, με τον Νταΐνιους Αντομάιτις να είναι ο διάδοχος του Γιόνας Καζλάουσκας στον πάγκο. Ο 42χρονος τεχνικός, που εργάζεται από πέρσι στη Νεπτούνας, θεωρείται ένα από τα καλύτερα νέα "φρούτα" της προπονητικής σχολής της χώρας, έχοντας πλέον τη δυνατότητα να παρουσιάσει το έργο του σε όλο τον κόσμο.

Με προϋπηρεσία σε Σάρνι Σλουπσκ (2009-'12), Ανβίλ (2012), Λιέτουβος Ρίτας (2012-'14) και Γιουβέντους (2014-'15) καλείται πλέον να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του, διαδεχόμενος έναν εκ των κορυφαίων προπονητών στην ιστορία του αθλήματος στη Λιθουανία.

Κι αν κάποιοι αναρωτιούνται γιατί δεν προτιμήθηκε, για παράδειγμα, ο Ρίμας Κουρτινάιτις που είναι πιο "ψημένος" στο υψηλό επίπεδο, η απάντησε πως " δεν μου έγινε καν πρόταση, δεν είχα κάποια επαφή με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ