ΜΠΑΣΚΕΤ

"Άναψαν τα αίματα" στο φιλικό της Γαλλίας με τη Σερβία

"Άναψαν τα αίματα" στο φιλικό της Γαλλίας με τη Σερβία

Στη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα σε Γαλλία και Σερβία, η κίνηση του Νίκολα Γιόκιτς να σπρώξει επίτηδες τον Νάντο ντε Κολό προκάλεσε την "έκρηξη" του Αλεξίς Αζινσά, ο οποίος "απάντησε" με τον... δέοντα τρόπο (VIDEO).

Το φιλικό της Γαλλίας με τη Σερβία ξέφυγε από τα αγωνιστικά πλαίσια λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου. Με τους "τρικολόρ" μπροστά στο σκορ με +15 (57-42), οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν για δύο, τη στιγμή που ο Νίκολα Γιόκιτς διεκδίκησε το ριμπάουντ (σε περίπτωση που αστοχούσε ο συμπαίκτης του) με τον Νάντο ντε Κολό.

Το καλάθι μπήκε, οι δυο τους όμως το... συνέχισαν κάπως, με τον νεαρό παίκτη των "όρλοβι" να σπρώχνει με το στήθος τον σταρ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Κάτι που δεν γινόταν να περάσει έτσι. Ο Αλεξίς Αζινσά μπήκε στη μέση για να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του, σπρώχνοντας από πίσω τον Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος έπεσε στο παρκέ. Αμέσως "χώθηκαν" οι υπόλοιποι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς, με τους πιο ψύχραιμους πάντως να υπερτερούν και να ηρεμούν την κατάσταση. Για την ιστορία, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τη Σερβία να επικρατεί (79-77).

Λίγα λεπτά μετά μάλιστα (πριν καν τελειώσει το παιχνίδι), ο Αλεξίς Αζινσά, ο οποίος εν τω μεταξύ είχε αποβληθείθέλησε να απολογηθεί δημόσια, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πως " βλέποντας το replay, θέλω να ζητήσω συγγνώμη στον Νίκολα Γιόκιτς. Θα μπορούσα να τον είχα τραυματίσει. Λυπάμαι γι αυτό, δεν είμαι έτσι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ