ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακούφιση για Μπλατ στο Ισραήλ

Ανακούφιση για Μπλατ στο Ισραήλ

Οι φόβοι ότι ο Ταμίρ Μπλατ τραυματίστηκε σοβαρά δεν επιβεβαιώθηκαν, με τον νεαρό γκαρντ να προπονείται με το Ισραήλ και να αναμένεται να τεθεί αντιμέτωπος με την Εθνική Ανδρών στις 27 Νοεμβρίου στην Κρήτη.

Η αρχική είδηση είχε φέρει παγωμάρα σε όλο το Ισραήλ: Το μεγαλύτερο ταλέντο της χώρας, ο Ταμίρ Μπλατ, τραυματίστηκε στο γόνατο και υπήρχαν φόβοι πως ίσως αυτός ο τραυματισμός του τον αφήσει εκτός δράσης για πολύ καιρό . Τελικά, ωστόσο, το κακό σενάριο δεν επιβεβαιώθηκέ.

Για την ακρίβεια, όχι απλώς ο Μπλατ δεν τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά πήρε κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση του Ισραήλ, θέτοντας εαυτό στην διάθεση του Όντεντ Κάτας ενόψει των αγώνων των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα σε Εσθονία (24/11) και Ελλάδα (27/11). Έλυσε έτσι τα χέρια του νεαρού τεχνικού, ο οποίος είναι από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του Μπλατ.

Ο Μπλατ θεωρείται ό,τι καλύτερο έχει βγάλει το Ισραήλ τα τελευταία χρόνια μετά τον Όμρι Κάσπι , με τους Ισραηλινούς να ελπίζουν ότι στο πρόσωπό του γιου του προπονητή της Νταρουσάφακα, Ντέιβιντ Μπλατ, έχουν βρει τον επόμενο ηγέτης της εθνικής ομάδας. Το αν αυτό ισχύει δεν μπορεί να το προβλέψει κάποιος. Το μόνο σίγουρο ωστόσο είναι ότι στο Ισραήλ ποντάρουν πολλά στην εξέλική του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ