ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοινώνεται μέσα στην εβδομάδα ο Κάτας από το Ισραήλ

Ανακοινώνεται μέσα στην εβδομάδα ο Κάτας από το Ισραήλ

Σύμφωνα με ισραηλινά δημοσιεύματα το Ισραήλ - που βρίσκεται στον όμιλο της Εθνικής Ανδρών στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ - αναμένεται μέχρι την Τετάρτη (11/10) να ανακοινώσει την πρόσληψη του Όντεντ Κάτας στην θέση του προπονητή.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Όντεντ Κάτας θα είναι ο νέος προπονητής της εθνικής Ισραήλ, παίρνοντας την θέση του Έρεζ Έντελσταϊν κι ας μην έχει ανακοινωθεί επίσημα. Όπως φαίνεται, ωστόσο, η ώρα της ανακοίνωσης πλησιάζει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ισραηλινών ΜΜΕ, η Ομοσπονδία του Ισραήλ αναμένεται μέχρι την Τετάρτη (11/10) να επισημοποιήσει την συμφωνία με τον μέχρι πρότινος τεχνικός της U20. Ένας από τους λόγους που επισπεύδεται η ανακοίνωση είναι το γεγονός ότι μέχρι τις 18 Οκτωβρίου οι ομάδες που συμμετέχουν στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ πρέπει να έχουν στείλει στην FIBA την λίστα με τους 24 παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ, τα οποία ξεκινούν τον Νοέμβριο.

Το Ισραήλ βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Εθνική Ανδρών για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ και μάλιστα με βάση το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί θα τεθεί αντίπαλός της στις 27 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ