ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑινιγματικόςΜπαρνιάνι: "Είμαι καλά, αλλά δεν ψάχνω για ομάδα"

ΑινιγματικόςΜπαρνιάνι: "Είμαι καλά, αλλά δεν ψάχνω για ομάδα"
AP/KAMIL KRZACZYNSKI

Ο Αντρέα Μπαρνιάνι απάντησε στις φήμες που την ήθελα να επιστρέφει στη δράση και τόνισε πως δεν ψάχνει για ομάδα, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση.

Η καριέρα του Αντρέα Μπαρνιάνι βρίσκεται σταθερά σε πτώση. Ουσιαστικά, ποτέ δεν έφτασε εκεί που πολλοί περίμεναν κι εδώ κι αρκετούς μήνες δεν έχει ομάδα. Ορισμένα δημοσιεύματα τον ήθελαν να επιστρέφει, ωστόσο ο ίδιος απάντησε -μέσω της σελίδας του στο Facebook- σε όλες τις φήμες που κυκλοφόρησαν.

Κι όπως φαίνεται, ο Ιταλός φόργουορντ/σέντερ μάλλον έχει αποφασίσει να σταματήσει το μπάσκετ, αν και είναι μόλις 32 ετών.

" Θέλω να σας ενημερώσω ότι είμαι σε καλή φυσική κατάσταση, αλλά μετά τα όσα έγιναν με τα τελευταία μου συμβόλαια, αυτό που θέλω να πω είναι πως είναι δεν ψάχνω για ομάδα. Όλα τα νέα που διαβάζετε για μένα στις εφημερίδες ή οπουδήποτε αλλού, είναι ανακαλύψεις εκείνων που τα γράφουν (κι αυτό δεν συμβαίνει πρώτη φορά). Οι λόγοι που δεν ψάχνω για ομάδα είναι πολλοί κι ως επί το πλείστον προσωπικοί", ανέφερε μεταξύ άλλων το No.1 του NBA draft 2006.

Photo Credits: AP/Kamil Krzaczynski

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ