ΜΠΑΣΚΕΤ

Άφησε την Χαποέλ Γκαλίλ Γκιλμπόα και (ξανα)πάει.. Ιαπωνία ο Τάιλερ Στόουν

Άφησε την Χαποέλ Γκαλίλ Γκιλμπόα και (ξανα)πάει.. Ιαπωνία ο Τάιλερ Στόουν
SPORTS.WALLA.CO.IL

Ο άλλοτε παίκτης του Ρεθύμνου, Τάιλερ Στόουνμ άφησε στα... κρύα του λουτρού την Χαποέλ Γκαλίλ Γκιλμπόα , αφού πλήρωσε το buy out που είχε στο συμβόλαιό του επειδή συμφώνησε με ομάδα στην Ιαπωνία!

Ο Τάιλερ Στόουν είχε αγωνιστεί στα μέρη μας την σεζόν 2015/16 με την φανέλα του Ρεθύμνου, έχοντας αφήσει τότε εξαιρετικές εντυπώσεις, έχοντας 12.8 πόντους και 6.2 ριμπάουντ ανά αγώνα. Η περσινή σεζόν τον βρήκε στην Ιαπωνία, πριν συμφωνήσει τον περασμένο Αύγουστο με την Χαποέλ Γκαλίλ Γκιλμπόα . Μόνο που η παρουσία του εκεί αποδεικνύεται βραχύβια.

Έπειτα από 7 αγώνες με την Γκιλμπόα στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, διάστημα στο οποίο είχε 20.3 πόντους, 9.4 ριμπάουντ, 3.4 ασίστ και 1.9 κλεψίματα μέσο όρο, ο Στόουν ανακοίνωσε στον σύλλογο ότι αποχωρεί, αφού βρήκε συμβόλαιο σε ομάδα της Ιαπωνίας!

Ο Στόουν πάντως δεν έκανε κάτι... παράνομο. Απλώς εκμεταλλεύτηκε έναν σχετικό όρο που είχε στο συμβόλαιό του, που του έδινε το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος αν πληρώσει ένα συγκεκριμένο ποσό στον σύλλογο. Κοινώς, είχε buy out στο συμβόλαιό του, το οποίο και αποφάσισε να πληρώσει και να επιστρέψει ξανά στην Ιαπωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ