ΜΠΑΣΚΕΤ

Ααρον Τζάκσον: "Αγαπώ τον προπονητή του Ολυμπιακού, αλλά..."

Ααρον Τζάκσον: "Αγαπώ τον προπονητή του Ολυμπιακού, αλλά..."

Ξέσπασε στο twitter o Άαρον Τζάκσον, λέγοντας βαριές κουβέντες για την ΤΣΣΚΑ, πριν απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με τον Ολυμπιακό ότι "αγαπάει" τον Σφαιρόπουλο, αλλά πρέπει να σκεφτεί αρκετά πράγματα πριν πάρει κάποια απόφαση σχετικά με το μέλλον του.

Ο Άαρον Τζάκσον δεν είναι από τους παίκτες που συνηθίζει να κρύβεται. Θα πει πάντα το πρώτο πράγμα που σκέφτεται. Δεν θα βάλει "φίλτρα" στα λόγια του. Και αυτό ακριβώς έκανε για ακόμα μία φορά τώρα. Μόνο που χρησιμοποίησε το twitter για να το κάνει, λέγοντας πράγματα που θα συζητηθούν.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, είχε ένα τρομερό ξέσπασμα σε βάρος της - επί μίας πενταετίας - ομάδας του, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της αντιμετώπισης που έτυχε από αυτήν και αφού πρώτα δήλωσε πως πρώτα θέλει να δοκιμάσει να αγωνιστεί στο ΝΒΑ πριν στραφεί στην Ευρώπη, στην συνέχεια έκανε κατά μέτωπο επίθεση στην πρώην ομάδα του:: " Στην Ευρώπη πιστεύουν ότι μπορούν να σε πιέσουν με όποιον τρόπο θέλουν. Έδωσα τα πάντα στην ομάδα μου και με πέταξαν έξω. Θα υπογράψω όποτε θέλω! Έκανα ό,τι μπορούσα, κράτησα τα αποδυτήρια "σφιχτά", προπονήθηκα όσο πιο σκληρά μπορούσα και βοηθούσα τους συμπαίκτες μου στις προπονήσεις όταν ήταν "πεσμένοι" ψυχολογικά. Και παρόλα αυτά υπέγραψαν παίκτη ενώ είχα συμβόλαιο. Προτεραιότητα είναι ο παίκτης"!

Στην συνέχεια, δε, ο Αμερικανός δεν δίστασε να απαντήσει και σε ερώτηση σχετικά με τον Ολυμπιακό έπειτα από προτροπή φίλου των "ερυθρόλευκων" να έρθει στην ομάδα: " Αγαπάω τον προπονητή του Ολυμπιακού, αλλά πρέπει να σκεφτώ εμένα πρώτα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ