EUROLEAGUE

Ζιελόνα Γκόρα - Μάλαγα 67-84

Ζιελόνα Γκόρα - Μάλαγα 67-84

Η Ουνικάχα Μάλαγα επικράτησε εκτός έδρας της Ζιελόνα Γκόρα με 67-84 και απέκτησε προβάδισμα έναντι των Πολωνών στη μάχη για την πρόκριση στο TOP-16 της Euroleague.

Η Ζιελόνα Γκόρα... έμεινε στο σπουδαίο ''διπλό'' επί της Μπάγερν κι έτσι η Μάλαγα πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στην Πολωνία με 67-84, κάνοντας έτσι σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση αφού ''έχει'' τους Πολωνούς σε περίπτωση ισοβαθμίας (σ.σ. επικράτησε 101-68 στο ματς του α' γύρου).

Τα στατιστικά του αγώνα

Οι δηλώσεις του αγώνα

Η ομάδα της Ανδαλουσίας ''διπλασίασε'' τις νίκες της στις αναμετρήσεις με τη Ζιελόνα Γκόρα ενώ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά τις τρεις σερί ήττες από Μπάγερν, Σιένα και Ολυμπιακό. Από την άλλη πλευρά οι Πολωνοί προέρχονταν από τη σπουδαία νίκη στη Γερμανία επί της Μπάγερν όμως ''έπεσαν'' στο 2-5 και πλέον πρέπει να κάνουν υπέρβαση για να προκριθούν στο TOP-16.

Η Ουνικάχα ήθελε το ροζ φύλλο ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος στο Γ' όμιλο και τα κατάφερε πολύ πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Ο ''ανεβασμένος'' Ντράγκιτς έκανε το 9-17 στο 7' όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα, μειώνοντας σε 14-17 με τον Εγιέγνκα. Οι Ισπανοί άντεξαν στην πίεση της Ζιελόνα Γκόρα και ο Τούλσον έστειλε τη διαφορά στο +10 (18-28), στις αρχές της δεύτερης περιόδου. Οι Πολωνοί βελτίωσαν την άμυνά τους, βρήκαν λύσεις από τον Ζαμόλσκι και μείωσαν σε 34-37, στα 50'' για τη λήξη του ημιχρόνου.

Η ολική επαναφορά των γηπεδούχων δεν ήλθε ποτέ αφού η Μάλαγα ''έχτισε'' ξανά διαφορά ασφαλείας όταν ο Γκρέιντζερ διαμόρφωσε το 44-56, στο 28'. Το τρίποντο του Κανέρ-Μέντλι έστειλε τη διαφορά στο + 18 (52-70, στο 34') για τη Μάλαγα που είχε τον έλεγχο των ριμπάουντ κι έναν Ντράγκιτς (21π., 7ρ.) σε εξαιρετική βραδιά! Οι Πολωνοί συμβιβάστηκαν με την ήττα, ο Ντράγκιτς έκανε το 65-80 στα 1'43'' για τη λήξη και η Ουνικάχα επικράτησε με 67-84, ''βλέποντας'' έτσι πρόκριση στο TOP-16.

Τα στατιστικά του αγώνα

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ