EUROLEAGUE

Ζήτημα ανωτερότητας για την ΤΣΣΚΑ

Ζήτημα ανωτερότητας για την ΤΣΣΚΑ

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν συνάντησε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στη Σάσαρι. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη επικράτησε εκτός έδρας με 107-78 κι έκανε το 2-0 στον Δ' όμιλο, ρίχνοντας τους πρωταθλητές Ιταλίας στο 0-2.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνεχιζει αήττητη τις υποχρεώσεις της στον Δ' όμιλο της Euroleague. Η "ομάδα του στρατού" επικράτησε με 78-107 της Σάσαρι στο Palaserradimigni κάνοντας το 2-0 στη διοργάνωση. Αντίθετα οι πρωταθλητές Ιταλίας παραμένουν χωρίς νίκη στον όμιλο.

Τα στατιστικά του ματς

Ο αγώνας

Οι φιλοξενούμενοι είχαν έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και κορυφαίο τον Νάντο Ντε Κολό (18π., 5 ριμπ., 6 ασ.. 3 κλ. σε 26'10"). Από 'κει και πέρα, ο Μίλος Τεόντοσιτς πέτυχε double-double με 10 πόντους και ισάριθμες ασίστ ενώ ο Κάιλς Χάινς πρόσθεσε 15 πόντους και 5 ριμπάουντ. Από την άλλη πλευρά, ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού, Ντέιβιντ Λόγκαν, τελείωσε το ματς με 20 πόντους ενώ ο Μπρεντ Πέτγουεϊ είχε 2 πόντους (1/2 δίπ., 0/3 τρίπ.), 1 ριμπάουντ και 3 λάθη σε 17'54".

Οι γηπεδούχοι ήταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο δεκάλεπτο (26-25) ωστόσο η ΤΣΣΚΑ έκανε επιμέρους σκορ 15-35 στο β' δεκάλεπτο, έκλεισε το ημίχρονο στο υπέρ της 41-60 και διατήρησε το προβάδισμα ως το τέλος του αγώνα, χωρίς να απειληθεί από τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Τα στατιστικά του ματς

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ