EUROLEAGUE

Υποψήφια για το Final Four του 2018 η Αθήνα

Υποψήφια για το Final Four του 2018 η Αθήνα

Η Αθήνα, μαζί με το Βελιγράδι και τη Μόσχα είναι οι τρεις υποψήφιες πόλεις για να φιλοξενήσουν το Final Four του 2018, όπως αποκάλυψε ο Τζόρντι Μπερτομέου.

Το Βελιγράδι και η Μόσχα θεωρούνται οι επικρατέστερες πόλεις για να φιλοξενήσουν το Final Four του 2018, στο “παιχνίδι” όμως βρίσκεται κι άλλη μία: η Αθήνα! Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Τζόρντι Μπερτομένου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “teamscout.net”.

" Εχουμε πολύ καλές συζητήσεις για το Βελιγράδι, τη Μόσχα την Αθήνα και άλλες πόλεις. Το θέμα είναι δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα που θα είναι βολικό για τις πόλεις και για εμάς. Το Final Four είναι ένα τουρνουά που πολλές πόλεις θέλουν να το φιλοξενήσουν" τόνισε ο Πρόεδρος της EuroLeague, προσθέτοντας: "Ελπίζουμε πολύ σύντομα να είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε την οικοδέσποινα πόλη του Final Four του 2018, αλλά ακόμα χρειάζεται να ολοκληρώσουμε κάποιες συζητήσεις. Μετά θα αρχίσουμε να δουλεύουμε για εκείνο του 2019".

Ο Πρόεδρος και Εκτελεστικός Διευθυντής της EuroLeague είπε ακόμα ότι το επίπεδο της διοργάνωσης ανεβαίνει συνεχώς, χαρακτήρισε καταπληκτικό από πλευράς οργάνωσης το Final Four του 2008 στην Αθήνα και τόνισε ότι δεν περιμένει να υπάρξει στο άμεσο μέλλον συνένωση με το ΝΒΑ. Ο Τζόρντι Μπερτομέου αναφέρθηκε επίσης και στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, λέγοντας ότι “ το χάσμα κλείνει και ολοένα και πιο συχνά οι ομάδες της EuroLeague κερδίζουν αντίστοιχες του ΝΒΑ”.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ