EUROLEAGUE

Χαρά για τη Φενέρ, λύπη για τη Ρεάλ

Χαρά για τη Φενέρ, λύπη για τη Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε με το... αριστερό την προσπάθεια διατήρησης των σκήπτρων στην Euroleague, την ώρα που η Φενέρμπαχτσε πήρε -έστω και δύσκολα- τη νίκη απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου. "Διπλό" για τη Ζάλγκιρις Κάουνας στην Πολωνία.

Εν αντιθέσει με ό,τι συνέβη χθες (15/10), στη δεύτερη δόση της πρεμιέρας της Euroleague, είχαμε μία εκτός έδρας νίκη. Αυτή της Ζάλγκιρις, η οποία πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ζιελόνα Γκόρα. Η ομάδα του Γκιντάρας Κράπικας βρέθηκε σε μειονεκτική θέση, αλλά στην τελευταία περίοδο έκανε την ανατροπή, κατακτώντας τη νίκη (62-66) .

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στο Κρασνοντάρ, εκεί όπου η Λοκομοτίβ Κουμπάν επέβαλε τον δικό της "νόμο" , κυρίως με όσα έκανε στα τελευταία πέντε λεπτά της αναμέτρησης. Τη βολή του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα για το -2 του "τριφυλλιού" (69-67) με 4'55'' για το φινάλε, ακολούθησε το 14-0 σερί των "κόκκινων", που εν τέλει τους έδωσε τη νίκη με 81-70.

Από την άλλη, η Φενέρμπαχτσε έκανε το εντός έδρας καθήκον της απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου . Στο ντεμπούτο του Κώστα Σλούκα με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το σύνολο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έπαιξε... όσο έπρεπε, για να μην έχει πρόβλημα στο τέλος της αναμέτρησης (74-67).

Πολύ πιο εύκολα απ ότι περίμεναν όλοι επικράτησε η Χίμκι της Ρεάλ Μαδρίτης (84-70) . Οι Ρώσοι δεν φοβήθηκαν απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης, για να πάρουν τη νίκη, που τους δίνει το δικαίωμα να αισθάνονται από νωρίς ικανοί για να τερματίσουν στην κορυφή του ομίλου τους.

Με την επίθεση να "βγάζει φωτιές" η Αναντολού Εφές πήρε την εκτός έδρας νίκη στη Γαλλία, απέναντι στη Λιμόζ (89-77) . Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς είχε για πρωταγωνιστή τον Τζον Ντίμπλερ, ο οποίος σημείωσε 21 πόντους με 6/10 τρίποντα.

Τέλος, η Αρμάνι Μιλάνο επιβλήθηκε εντός έδρας της Λαμποράλ Κούτσα (78-76) , αν και απώλεσε πολύ γρήγορα το +20 με το οποίο προηγήθηκε στο 36ο λεπτό. Σπουδαία εμφάνιση από τον Αλεσάντρο Τζεντίλε, που οδήγησε τους Ιταλούς στη νίκη.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ