EUROLEAGUE

Χαμόγελα και αυτόγραφα με New Era

Χαμόγελα και αυτόγραφα με New Era
New Era INTIME SPORTS

Λίγες ώρες μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Euroleague Basketball Τζέιμς Φελντέιν, Βλάντιμιρ Γιάβνκοβιτς και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έδωσαν το παρών σε εκδήλωση της New Era προσφέροντας χαμόγελα και αυτόγραφα στους μικρούς θαυμαστές τους.

Ευκαιρία χαλάρωσης για τους Τζέιμς Φελντέιν, Βλάντιμιρ Γιάβνκοβιτς και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο λίγες ώρες μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Euroleague Basketball δίνοντας το παρών σε εκδήλωση της New Era προσφέροντας χαμόγελα και αυτόγραφα στους μικρούς θαυμαστές τους.

Οι τρεις καλαθοσφαιριστές του Παναθηναϊκού τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του επίσημου χορηγού και προμηθευτή της Euroleague Basketball που έγινε το πρωί του Σαββάτου (5/12) στις 11:30 το πρωί στο COSMOS SPORT #urban στη Νέα Ερυθραία (Χαριλάου Τρικούπη 152). Και οι τρεις τους φρόντισαν να είναι συνεπείς στο ραντεβού τους και έδειχναν ακούραστοι σε ότι τους ζητήθηκε.

Οι μικροί θαυμαστές των Φελντέιν, Γιάβνκοβιτς και Χαραλαμπόπουλο είχανε την ευκαιρία να τους γνωρίσουν από κοντά στα λεπτά της παρουσίας τους, να πάρουν αυτόγραφα με το όνομά τους αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Μάλιστα ο Φελντέιν ήταν ιδιαίτερα κεφάτος ερχόμενος προτρέποντας να του δώσει τη γροθιά του ένας λιλιπούτειος φαν του, ο Χαραλαμπόπουλος να μην αποχωρίζεται το χαμόγελό του και ο Γιάνκοβιτς να ειδικεύεται σε selfie φωτογραφίες.

Χαμόγελα και αυτόγραφα με New Era
New Era INTIME SPORTS

Ο Φελντέιν μπορεί στην αρχή να μην αποχωρίστηκε τα γυαλιά ηλίου του το έκανε όμως στη συνέχεια. Και πιο συγκεκριμένα όταν ακολούθησε τον Γιάνκοβιτς, και τον Δομινικανό γκαρντ ο Χαραλαμπόπουλος για να πάνε εκτός του μαγαζιού. Εκεί όπου τους περίμενε... υπομονετικά μία μπασκέτα. Ο Φελντέιν με ανεβασμένη τη ψυχολογία από το μεγάλο τρίποντο στα τελευταία λεπτά της νίκης επί της Μπαρτσελόνα λίγες ώρες νωρίτερα απέδειξε ότι παρέμενε "ζεστός".

Χαμόγελα και αυτόγραφα με New Era
New Era INTIME SPORTS

"Τα διπλά ή τίποτα", και η μπάλα του έκανε και πάλι το χατήρι. Κι όσο για την επόμενη ατάκα του; Αυτή ήταν: "Για αυτό πληρώνομαι. Για να ευστοχό". Λίγα λεπτά όμως όταν αστόχησε κάνοντας μάλιστα airball βρήκε σαν δικαιολογία λίγο τον ήλιο, παρά το ότι φορούσε τα γυαλιά ηλίου του, και λίγο το δέντρο που ήταν μπροστά του. Όπως και να έχει όμως φρόντισε να βάλει τη δική του σφραγίδα στην όλη εκδήλωση για να δοθεί η συνέχεια και από τον Χαραλαμπόπουλο που ευστόχησε πίσω από την μπασκέτα.

Χαμόγελα και αυτόγραφα με New Era
New Era INTIME SPORTS

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Φελντέιν, Γιάβνκοβιτς και Χαραλαμπόπουλο δεν αποχωρίστηκαν σε κανένα σημείο τα αυθεντικά καπέλα της Euroleague | New Era. Είτε τα μαύρα οι Φελντέιν και Χαραλαμπόπουλος είτε το πράσινο ο Γιάβνκοβιτς. Με την αποχώρησή τους ωστόσο από την εκδήλωση το μυαλό των τριών καλαθοσφαιριστών του Παναθηναϊκού ήταν στο μεθαυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με τα Τρίκαλα και πολύ περισσότερο σε αυτό που ακολουθεί για την Euroleague με τη Ζιέλονα Γκόρα στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Παρασκευής (11/12). Σε ένα παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού για την πρόκριση στο ΤΟΡ 16 του θεσμού αλλά και εκδίκησης για την ήττα στην Πολωνία στο παιχνίδι του Α΄ γύρου.

Χαμόγελα και αυτόγραφα με New Era
New Era INTIME SPORTS
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ