EUROLEAGUE

Βλέπει Ολυμπιακό ο Ντιλέινι

Atlanta Hawks guard Malcolm Delaney (5) shoots against the Orlando Magic during an NBA basketball game, Saturday, Feb. 4, 2017, in Atlanta. Atlanta won 113-86. (AP Photo/John Amis)
AP Photo/John Amis AP

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι παρακολουθεί τον ημιτελικό του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ για το Final Four της Κωνσταντινούπολης, στηρίζοντας μάλιστα τους "ερυθρόλευκους"! Και έχει τους λόγους του.

Την περσινή σεζόν ο Μάλκολμ Ντιλέινι πάλευε με την φανέλα της Λοκομοτίβ Κουμπάν στο Final Four του Βερολίνου για μία θέση στον Τελικό. Φέτος βρίσκεται στο ΝΒΑ και τους Atlanta Hawks, ωστόσο δεν ξεχνάει το πέρασμά του από την Ευρώπη, παρακολουθώντας το Final Four. Και, όπως φαίνεται, υποστηρίζει τον Ολυμπιακό!

Ο Αμερικανός γκαρντ πόσταρε στο προφίλ του στο twitter μία φωτογραφία από το σπίτι του, όπου φαίνεται στην τηλεόραση να παρακολουθεί τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΤΣΣΚΑ. Και ο λόγος που το κάνει αυτό είναι για να στηρίξει τον Έρικ Γκριν! Ο λόγος; Είχαν συνυπάρξει στο Κολέγιο του Virginia Tech την διετία 2009-2011.

" Παρακολουθώ τον μικρότερο αδελφό μου στο Final 4" έγραψε χαρακτηριστικά ο Ντιλέινι. Δείτε το σχετικό post:


AP Photo/John Amis
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ