EUROLEAGUE

Βίοι αντίθετοι για Ζήση και Καϊμακόγλου

Βίοι αντίθετοι για Ζήση και Καϊμακόγλου

Οι ομάδες της EuroLeague συνεχίζουν τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, με την Μπάμπεργκ να παίρνει την έκτη νίκη σε αυτό το διάστημα. Ήττα για την Ούνικς Καζάν από την Αναντολού Εφές.

Το 6/6 στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας έκανε η Μπάμπεργκ, που προσέθεσε την Λούντβιγκσμπουργκ στη λίστα των θυμάτων της. Οι Πρωταθλητές Γερμανίας είχαν εύκολο έργο απέναντι στους "κιτρινόμαυρπυς", επικρατώντας με 82-63.

Για λογαριασμό της ομάδας του Αντρέα Τρινκιέρι, ο Νίκος Ζήσης είχε 10 πόντους (με 2/4 τρίποντα και 4/4 βολές), 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 λάθος σε 23'34'' συμμετοχής.

Από την άλλη, η Ούνικς Καζάν του Κώστα Καϊμακόγλου ηττήθηκε από την Αναντολού Εφές (75-68). Ο 33χρονος πάουερ φόργουορντ είχε 8 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 (!) κλεψίματα στην αναμέτρηση, δίχως όμως να καταφέρει να αποτρέψει την ήττα της ρωσικής ομάδας, την ώρα που ο Κιθ Λάνγκφορντ σταμάτησε στους 21 πόντους. Για τους νικητές, ο Τσεντί Οσμάν είχε 16 πόντους, με τους Τζέισον Γκρέιντζερ και ΝτεΣον Τόμας να ακολουθούν, με 15 και 12 πόντους αντίστοιχα.

Τέλος, ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε με σχετική άνεση της Άντβερπ (84-72), έχοντας για πρώτο σκόρερ τον Μάρκο Σιμόνοβιτς, με 12 πόντους, με τον πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Όγκνιεν Κούζμιτς, να προσθέτει 10 ακόμη πόντους.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ