EUROLEAGUE

Βασιλειάδης: "Θέλω να πάρει ο Μπουρούσης την Euroleague"

Βασιλειάδης: "Θέλω να πάρει ο Μπουρούσης την Euroleague"

Ο γκαρντ της Ομπραντόιρο, Κώστας Βασιλειάδης, μίλησε στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" και στους Γιάννη Σταυρουλάκη, Άκη Δημακό για το ντεμπούτο του με την ισπανική ομάδα, τα ελληνικά playoffs και την Euroleague (AUDIO).

Ο Κώστας Βασιλειάδης συνδύασε ιδανικά το ντεμπούτο του στην Ομπραντόιρο αφού η ομάδα της Γαλικίας επικράτησε της Μπιλμπάο κι έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή της στη Liga Endesa.

Ο 32χρονος γκαρντ ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με τον ΠΑΟΚ και φόρεσε ξανά την φανέλα της Ομπραντόιρο έπειτα από έξι χρόνια, έχοντας 7 πόντους με 4/4 βολ, 1/5 τρίπ., 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 17'41" στη νίκη επί των Βάσκων.

Ο Βασιλειάδης φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τους Γιάννη Σταυρουλάκη, Άκη Δημακό όπου μίλησε:

Για το ντεμπούτο του με την Ομπραντόιρο κόντρα στην Μπιλμπάο του Γιώργου Μπόγρη: "Είναι καλύτερα πλέον τα πράγματα εδώ, σε σχέση με την προηγούμενη φορά που αγωνίστηκα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η Ομπραντόιρο είναι μια νεανική ομάδα. Είναι χαμηλά στη βαθμολογία και χρειάζεται νίκες στα τελευταία ματς για να μείνει στην κατηγορία. Έχω υπογράψει μέχρι το τέλος της σεζόν. Το χειροκρότημα του κόσμου ήταν πολύ ζεστό. Είδα αρκετούς φίλους μετά από καιρό και μίλησα μαζί τους. Μόλις τελειώσει η συμφωνία, θα δω τι θα γίνει. Είμαι πλέον 32 χρόνων και είναι φυσιολογικό να μην έχω τόσες επιλογές όσες παλαιότερα. Σίγουρα οι συνθήκες εδώ είναι πάρα πολύ καλές, αλλά υπάρχουν διάφοροι λόγοι, κυρίως προσωπικοί και λιγότερο αγωνιστικοί, που επιστρέφω πάντα στην Ελλάδα. Πρώτα είναι η οικογένεια και μετά τα υπόλοιπα".

Βασιλειάδης: "Θέλω να πάρει ο Μπουρούσης την Euroleague"

Για τον Γιώργο Μπόγρη: "Χθες μετά το παιχνίδι μιλήσαμε με τον Μπόγρη. Όταν υπέγραψε στην Μπιλμπάο, μου είχε τηλεφωνήσει για να τον βοηθήσω με κάποια πράγματα. Ο Μπόγρης έχει βρει το δρόμο του στην Μπιλμπάο".

Για το ποιος πιστεύει ότι θα πάρει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα: "Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα. Έχει μια βάση παικτών εδώ και χρόνια, αλλά και το πλεονέκτημα έδρας”.

Για το φαβορί για την Ευρωλίγκα: "Αγωνιστικά στην Ευρωλίγκα, πιστεύω ότι είναι η ευκαιρία της ΤΣΣΚΑ για να πάρει το Κύπελλο. Λόγω της φιλίας μου όμως με τον Μπουρούση, θα ήθελα να το πάρει η Λαμποράλ Κούτσα".

Για την πρώην ομάδα του τον ΠΑΟΚ: "Δεν νομίζω ότι έλειψε κάτι. Έπαιξαν ρόλο οι τραυματισμοί. Αν δεν υπήρχαν , ίσως κάναμε κάτι παραπάνω. Αν δεν έχεις βάθος στον πάγκο, οι παίκτες δεν ξεκουράζονται όσο χρειάζεται και μετά υπάρχουν προβλήματα. Δεν μπορείς κάθε χρόνο να βγαίνεις τρίτος. Φέτος Άρης και ΑΕΚ έβαλαν πιο πολλά λεφτά”.

Για την ΑΕΚ: "Με την αλλαγή τόσων ξένων παικτών είναι φυσιολογικό να μην μπορεί να βρεθεί χημεία στην ομάδα”.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ