EUROLEAGUE

Βαρκάδα στο Βόσπορο για Ολυμπιακό

Βαρκάδα στο Βόσπορο για Ολυμπιακό

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό της Euroleague κόντρα στην ΤΣΣΚΑ , η ομάδα του Ολυμπιακού θέλησε να χαλαρώσει με μία βαρκάδα στα νερά του Βοσπόρου. Δείτε φωτογραφία!

Δεκαπέντε χρόνια πριν, στη Ρώμη, ο Ολυμπιακός ήταν και πάλι στον τελικό με αντίπαλο τότε την Μπαρτσελόνα. Προπονητής της ομάδας ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και ο στόχος του ευρωπαϊκού ήταν πολύ περισσότερο "απαίτηση" (ύστερα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες σε Τελ Αβίβ και Σαραγόσα). Ο Σέρβος προπονητής, θέλοντας να χαλαρώσει τους παίκτες του, ανήμερα του τελικού έδωσε στον οδηγό του πούλμαν της ομάδας μια εντελώς διαφορετική εντολή από τις συνηθισμένες. "Πάμε στην παραλία της Όστια" είπε ο προπονητής των ερυθρολεύκων και οι παίκτες τον κοίταξαν με απορία.

Και όντως, έτσι έγινε. Η ομάδα του Ολυμπιακού λίγες ώρες πριν τον τελικό βρέθηκε στην παραλία της ιταλικής πόλης, με τους παίκτες να πετάνε πέτρες στη θάλασσα και να κάνουν διαγωνισμό για το ποιος θα κάνει περισσότερα "ψαράκια" και ποιος θα πετάξει πιο μακριά την πέτρα. Λίγες ώρες αργότερα, ο Ολυμπιακός θα κέρδιζε εύκολα την Μπαρτσελόνα με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να δηλώνει "ήξεραν όλα τα συστήματά μας, δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα".

Τώρα, μπορεί να έχουν περάσει 15 χρόνια, αλλά ο Ίβκοβιτς φαίνεται πως δεν αλλάζει τις συνήθειές του, παρότι η φετινή ομάδα του Ολυμπιακού το μόνο που δεν φαίνεται να έχει, είναι το άγχος. Οι "ερυθρόλευκοι" έφυγαν το πρωί της Κυριακής από την περιοχή Yesilgurt και το ξενοδοχείο "Polat Rennaisance" και στις 12:15 επιβιβάστηκαν σε πλοιάριο, το οποίο κάνει ιδιωτικά τουρ στο Βόσπορο.

Ο καιρός είναι κι αυτός μαζί τους, καθώς στην Πόλη επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες και θα έχει λιακάδα όλη την ημέρα. Να σημειωθεί ότι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα επιβιβάστηκε στο πλοιάριο και ο Έισι Λο, αν και τραυματίας με πατερίτσες, δείγμα του πόσο λειτουργεί ως μία μεγάλη αγαπημένη οικογένεια ο φετινός μπασκετικός Ολυμπιακός.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ