EUROLEAGUE

Usual Suspects: Πως ξεκίνησες το μπάσκετ;

Usual Suspects: Πως ξεκίνησες το μπάσκετ;

Οι Usual Suspects της Euroleague επιστρέφουν, με το ερώτημα να αφορά αυτή τη φορά την αιτία από την οποία ξεκίνησαν την ενασχόλησή τους με το μπάσκετ. Μεταξύ αυτών κι ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Λέει όμως την αλήθεια; Τι πιστεύετε;

Αν υπάρχει κάτι που αποτελεί σημείο αναφοράς φέτος για την Euroleague, αυτό είναι οι Usual Suspects. Τα videos της Euroleague TV που ζητούν από τους φίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης να "ξεσκεπάσουν" τον... ψεύτη. Αυτή την εβδομάδα το ερώτημα αφορά την αφορμή που πήραν οι τέσσερις "ύποπτοι" για να ξεκινήσουν την ενασχόλησή τους με το άθλημα.

Μεταξύ των ερωτώμενων βρίσκεται ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος αποκάλυψε πως " στην Ελλάδα το πιο διάσημο άθλημα είναι το ποδόσφαιρο. Οπότε κι εγώ ως παιδάκι άρχισα να παίζω πρώτα ποδόσφαιρο. Ένας φίλος μου όμως που ασχολιόταν με το μπάσκετ, μου είπε να το δοκιμάσω και με τράβηξε προς τα εκεί. Στην αρχή έπαιζα και τα δύο αθλήματα, αλλά όταν κλήθηκα να επιλέξω, με βοήθησε ο πατέρας μου και αποφάσισα να ασχοληθώ με το μπάσκετ. Παρότι ήμουν πολύ καλός στο ποδόσφαιρο, οφείλω να ομολογήσω...".

Από την πλευρά του, ο Ταϊρίς Ράις παραδέχθηκε πως όλα ξεκίνησαν όταν " είδα στην τηλεόραση το Space Jam", με τον Μπράνκο Λάζιτς να... ρίχνει την ευθύνη " στη μητέρα μου, που ήταν επίσης παίκτρια στα νιάτα της".

Όσο για τον Πάμπλο Λάσο; " Είναι κάτι οικογενειακό, ο πατέρας μου ήταν προπονητής και πρώην παίκτης, οπότε είχα μια μπασκέτα στο δωμάτιό μου και το είχα διαρκώς στο μυαλό μου. Μετά ξεκίνησα να παίζω στο σχολείο στη Βιτόρια, μετά πήγα στις ΗΠΑ, και στα 16 μου έπαιζα ήδη στη Μπασκόνια. Για μένα ουσιαστικά το μπάσκετ είναι μέσα μου από τότε που ήμουν μικρός", παραδέχθηκε ο νυν προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ