EUROLEAGUE

Τζέιμς και Ντόνσιτς οι MVP της 13ης αγωνιστικής

Τζέιμς και Ντόνσιτς οι MVP της 13ης αγωνιστικής

Η EuroLeague μοίρασε σε δύο παίκτες το βραβείο του MVP της 13ης αγωνιστικής. Στον Μάικ Τζέιμς του Παναθηναϊκού, αλλά και στον νεαρό Λούκα Ντόνσιτς της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η 13η αγωνιστική της EuroLeague ολοκληρώθηκε και η EuroLeague μοίρασε σε δύο παίκτες το βραβείο του MVP. Στον Μάικ Τζέιμς του Παναθηναϊκού, αλλά και στον νεαρό Σλοβέντο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Ντόνσιτς.

Συγκεκριμένα, τόσο ο Μάικ Τζέιμς, όσο και ο Λούκα Ντόνσιτς, πήραν τον ίδιο βαθμό στο σύστημα αξιολόγησης (25.0) Index Rating. Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού, πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση στο Μιλάνο, βρίσκοντας εντυπωσιακό ρυθμό στην επίθεση (19π, 5/7δ, 3/6τρ, 7ρ, 3ασ, 1κλ), οδηγώντας τους "πράσινους" σε ένα πολύτιμο "διπλό" επί της Αρμάνι (72-86).

Ο 17χρονος γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Ντόνσιτς, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις ώριμες εμφανίσεις του, καθώς πραγματοποίησε ένα ακόμη σπουδαίο ματς, αυτή την φορά κόντρα στην Μπάμπεργκ. Ο Σλοβένος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση μετρώντας 16 πόντους (3/6δ, 3/5τρ), 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 κλεψίματα, σε μία γεμάτη εμφάνιση, συνεισφέροντας σε όλους τους τομείς.

Ο Λούκα Ντόνσιτς έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της EuroLeague που κατακτά το συγκεκριμένο βραβείο. Είναι ακόμη ανήλικος, όντας μόλις 17 ετών (28/2/1999).

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ