EUROLEAGUE

Τζάκσον: "Υπάρχει λόγος που αποκαλούν Kill Bill τον Σπανούλη"

Τζάκσον: "Υπάρχει λόγος που αποκαλούν Kill Bill τον Σπανούλη"

Ο Άαρον Τζάκσον της ΤΣΣΚΑ αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη σε συνέντευξη που παραχώρησε, τονίζοντας ότι δεν είναι τυχαίο που ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι γνωστός με το παρατσούκλι "Kill Bill".

Ο Άαρον Τζάκσον έχει τεθεί πολλές φορές αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό ως μέλος της ΤΣΣΚΑ την τελευταία 5ετία, ενώ ήταν μέλος της Ρωσικής ομάδας τόσο το 2013 όσο και το 2015, όταν ο Ολυμπιακός την απέκλεισε στον ημιτελικό των τότε Final Four.

Δεδομένης λοιπόν της εμπειρίας του από τις αναμετρήσεις, ο Αμερικανός γκαρντ ξέρει καλά ότι ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για "μάχη" σε μερικές ημέρες στον ημιτελικό των δύο ομάδων. Και ακόμα περισσότερο ξέρει τι σημαίνει "Βασίλης Σπανούλης". Όταν λοιπόν ρωτήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο σάιτ της EuroLeague την άποψή του για τον Ολυμπιακό του Ολυμπιακού δεν "μάσησε" τα λόγια του.

" Αποκαλούν τον Σπανούλη "Kill Bill" για κάποιο λόγο" τόνισε αρχικά ο Τζάκσον, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: " Τον παρακολούθησαν κόντρα στην Αναντολού Εφές και ήταν εξαιρετικός. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Πολύς κόσμος δεν τον υπολογίζει, αλλά ακόμα παίζει στα σημαντικότερα παιχνίδια και είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη. Είναι όμορφο να παίζεις εναντίον του, αλλά στην ομάδα θεωρώ ότι έχουμε ένα καλό πλάνο για να τον περιορίσουμε".

Ο Τζάκσον είχε να πει έναν καλό λόγο και για τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ωστόσο πως πιστεύει ότι η ΤΣΣΚΑ θα βρει τον τρόπο να κερδίσει: " Είναι μία δυνατή ομάδα. Μπορούν να μας δημιουργήσουν πρόβλημα με τους περιφερειακούς τους, αλλά πιστεύω ότι έχουμε παίξει αρκετές φορές αντίπαλοι και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας θα μας βοηθήσει να βρούμε τρόπο να διασπάσουμε την άμυνά τους. Ελπίζουμε απλώς να παίξουμε τόσο καλά στην επίθεση όσο στα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου. Το Final Four είναι βέβαια μία άλλη ιστορία: Είναι μόνο ένα παιχνίδι. Πρέπει λοιπόν να παίξουμε τόσο καλά όσο στην επίθεση στα δύο πρώτα παιχνίδια, αλλά να σφίξουμε την άμυνά μας για να κάνουμε πιο εύκολη την δουλειά μας".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ