EUROLEAGUE

Τζάκσον για... ΤΣΣΚΑ και ΝΒΑ

Τζάκσον για... ΤΣΣΚΑ και ΝΒΑ

Ο Άαρον Τζάκσον μένει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, οι Ρώσοι του προσφέρουν νέο διετές συμβόλαιο ενώ υπάρχει ενδιαφέρον από τέσσερις ομάδες του ΝΒΑ για την απόκτησή του. Τι γίνεται με Μάλαγα και Μπαρτσελόνα.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση της VTB United League για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που δεν κατάφερε να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής στο Final Four της Euroleague, μολονότι είχε το μεγαλύτερο μπάτζετ της διοργάνωσης.

Πλέον η "ομάδα του στρατού" σχεδιάζει την επόμενη ημέρα. Ο Σάσα Καούν αποχώρησε από την ενεργό δράση αφού, όπως εξήγησε, "το μπάσκετ έπαψε να είναι διασκέδαση" ενώ ο Αντρέι Κιριλένκο δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. Ελεύθεροι μένουν οι Βίκτορ Χριάπα, Κάιλ Χάινς , Ντεμέτρι Νίκολς και Άαρον Τζάκσον. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι στα σχέδια του Δημήτρη Ιτούδη ενώ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του έχει καταθέσει πρόταση για νέο διετές συμβόλαιο.

Την ίδια στιγμή, οι Pacers, Bulls, Mavericks και Magic φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Τζάκσον ενώ η Μάλαγα και η Μπαρτσελόνα διεκδικούν την υπογραφή του, σε συνάρτηση με το μέλλον του Τζέισον Γκρέιντζερ και το αν θα παραμείνει στην Ουνικάχα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ