EUROLEAGUE

Turkish Airlines EuroLeague Greece: Γίναμε 100.000 και σας ευχαριστούμε!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η σελίδα του Turkish Airlines EuroLeague Greece στο Facebook ξεπέρασε τα 100.000 μέλη, με την διαδικτυακή παρέα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης να μεγαλώνει ακόμη περισσότερο.

Το Final Four έριξε την αυλαία της φετινής αγωνιστικής περιόδου στην EuroLeague, με την Κωνσταντινούπολη να είναι η "πορτοκαλί" πρωτεύουσα της Ευρώπης για τις μέρες που προηγήθηκαν. Αντίστοιχα, το EuroLeague Greece ήταν ο κατάλληλος προορισμός για όσους αγαπούν την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Με την καλύτερη συντακτική ομάδα, με συνεχή ροή ειδήσεων από την Κωνσταντινούπολη, δηλώσεις, παρασκήνια και videos, το EuroLeague Greece σάς έβαλε για τα καλά στο κλίμα των αγώνων του Sinan Erdem Dome. Κι η ανταπόκριση από το αναγνωστικό κοινό ήταν μεγάλη, με τη social κοινότητα μας να μεγαλώνει ραγδαία.

Κάπως έτσι, η Facebook Page του EuroLeague Greece ξεπέρασε τους 100.000 χρήστες, αυξάνοντας τη social παρέα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο επίσημος διαδικτυακός προορισμός της EuroLeague στην Ελλάδα, μεγαλώνει διαρκώς, βελτιώνεται και σας βάζει -για τα καλά- στο κλίμα της διοργάνωσης, με αποκορύφωμα το Final Four.

Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται ακόμη και off season, με σκοπό να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας δημοσιογραφικό υλικό, ανάλογο της ποιότητας της EuroLeague.

Όσοι δεν έχετε γίνει ακόμη μέλος της μεγάλης διαδικτυακής παρέας, δεν έχετε παρά να το κάνετε άμεσα .

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ