EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπουντιβέλνικ 72-67

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπουντιβέλνικ 72-67

Η Μπουντιβέλνικ πάλεψε μέχρι το τέλος κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως οι Ρώσοι κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με 72-67, σημειώνοντας το 2/2 στη Euroleague. Εξαιρετική εμφάνιση από τους Ουκρανούς ο Ντόουνς.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δυσκολεύτηκε απέναντι στην Μπουντιβέλνικ, αλλά τελικά κατάφερε να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα με 72-67. Με αυτόν τον τρόπο, οι Ρώσοι σημείωσαν την δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια στην Euroleague.

Τα στατιστικά του αγώνα

Οι δηλώσεις του αγώνα

Οι Ουκρανοί δεν επέτρεψαν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας να αποσπαστεί στο σκορ και με τρίποντο του Στρέλνιεκς ισοφάρισαν σε 7-7 στο τρίτο λεπτό του αγώνα. Ο Ντάριους Λαβρίνοβιτς έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, ενώ ο Πάργκο στο πέμπτο λεπτό μείωσε σε 9-11 για τους Ρώσους. Παρόλα αυτά, η Μπουντιβέλνικ διατήρησε το προβάδισμα της και κατάφερε να κλείσει την πρώτη περίοδο με οριακό προβάδισμα ενός πόντους, έπειτα από εύστοχο σουτ δύο πόντων του Τζέρεμι Πάργκο (17-18).

Στην δεύτερη περίοδο, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο σκορ. Ο Νέναντ Κρστιτς έκανε το 26-21 στο 15', ενώ ο Μίτσοφ πέτυχε το 29-21 με εύστοχο σουτ τριών πόντων. Οι Ουκρανοί, όμως και πάλι προσπάθησαν να μειώσουν και με τον Ντροζντόβ πλησίασαν στους πέντε πόντους (30-25). Το ημίχρονο έκλεισε με 32-27, έπειτα από κάρφωμα του Σάμερς.

Η Μπουντιβέλνικ στο τρίτο δεκάλεπτο δεν παράτησε τα... όπλα, πίεσε και πήρε το προβάδισμα στο σκορ με καλάθι του Ντάριους Λαβρίνοβιτς (34-36). Η ΤΣΣΚΑ αφυπνίστηκε στη συνέχεια, πέρασε μπροστά και αποσπάστηκε με πέντε πόντους, έπειτα από τρίποντο του Βλάντιμιρ Μίτσφο (44-39). Ο Γκομπρένκο με σουτ τριών πόντων μείωσε στο καλάθι, όμως ο Τεόντοσιτς "απάντησε" άμεσα, σημειώνοντας το 47-42, με το τρίτο να κλείνει στο 49-44, ύστερα από κάρφωμα του Κάιλ Χάινς.

Η ΤΣΣΚΑ συνέχισε να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Βίκτορ Κριάπα με τρίποντο αύξησε την διαφορά στους δέκα πόντους (60-50). Η Μπουντιβέλνικ προσπάθησε να μειώσει την διαφορά της από την ομάδα του Έτορε Μεσίνα με τους Ρώσους να παίρνουν τη νίκη με 72-67.

Τα στατιστικά του αγώνα

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ