EUROLEAGUE

Τρομερά ατομικά ρεκόρ για Σλούκα - Κούζμιτς

Τρομερά ατομικά ρεκόρ για Σλούκα - Κούζμιτς

Σπουδαία βραδιά για δυο πρόσωπα πολύ συμπαθή στο ελληνικό κοινό. Διαβάστε τα ρεκόρ που έκαναν ο Κώστας Σλούκας και ο Όγκνιεν Κούζμιτς.

Διανύουν και οι δυο περίοδο εξαιρετικής φόρμας. Είναι και οι δυο υπερπολύτιμοι για τις ομάδες τους. Απόψε έκαναν και σπουδαία ατομικά ρεκόρ. Ο μεν Κώστας Σλούκας απέναντι στη Γαλατασαράι , ο δε Όγκνιεν Κούζμιτς απέναντι στον Παναθηναϊκό . Και οι δυο σε εκτός έδρας αναμετρήσεις. Και οι δυο σε "δυνατές" ατμόσφαιρες.

Ο μεν Σλούκας έκανε ατομικό ρεκόρ σε πόντους (24 με 5/8 δίποντα, 4/4 τρίποντα και 2/2 βολές), αξιολόγηση (27) και χρόνο συμμετοχής (35 λεπτά). Δεν είχε πετύχει ποτέ πάνω από 17 πόντους, δεν είχε συγκεντρώσει ποτέ περισσότερες από 22 μονάδες στο ranking, δεν είχε μείνει ποτέ πάνω από 31 λεπτά στο παρκέ. Είναι σε τρομερή κατάσταση, είναι υγιέστατος μετά από μια ζόρικη χρονιά και θα κάνει σπουδαία σεζόν.

Ο δε Κούζμιτς έκανε ατομικό ρεκόρ σε αμυντικά ριμπάουντ (9), επιθετικά ριμπάουντ (6) και συνολικά (15), αξιολόγηση (27) και χρόνο συμμετοχής (23 λεπτά). Και να σκεφτείτε πως στην πρεμιέρα της σεζόν, απέναντι στην Νταρουσάφακα του Ντέιβιντ Μπλατ, είχε ξανασπάσει τα προσωπικά του κοντέρ . Αν έβαζε άλλο ένα καλάθι στο ΟΑΚΑ, απέναντι στην πρώην ομάδα του που τον αποδέσμευσε πριν το τέλος της περσινής σεζόν, θα είχε career-high και σε πόντους με 17. Έμεινε τελικά στους 15. Τρομερό ξεκίνημα για τον Σέρβο.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ