EUROLEAGUE

Τρινκιέρι: "Χρειαζόμασταν απλά μια μεγάλη φάση"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BAMBERG (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BAMBERG (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Ντέγιαν Ράντονιτς μετά τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Μπάμπεργκ, την ώρα που ο Αντρέα Τρινκιέρι ήταν κάπως... απογοητευμένος.

Μπορεί το τελικό 74-60 να δείχνει πως ο Ερυθρός Αστέρας πήρε μια άνετη νίκη επί της Μπάμπεργκ, όμως σύμφωνα με τον Αντρέα Τρινκιέρι η ομάδα της Γερμανίας βρέθηκε κοντά στη διεκδίκηση της νίκης. Της έλειψε όμως μια μεγάλη φάση που θα άλλαζε το momentum και θα την βοηθούσε να διεκδικήσει τις πιθανότητές της. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς, από την άλλη, αρκέστηκε να πει πως αυτή ήταν μια μεγάλη νίκη για τους Σέρβους και τίποτα περισσότερο.

Ντέγιαν Ράντονιτς: " Παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος και στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου. Από εκεί και πέρα όμως αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. ΙΚάναμε καλή δουλειά στο τέταρτο δεκάλεπτο, αλλά για πέντε λεπτά. Είναι μια μεγάλη νίκη για εμάς. Έχουμε προβλήματα με τραυματισμούς, παίξαμε χωρίς σημαντικούς μας παίκτες".

Αντρέα Τρινκιέρι: " Κάναμε μεγάλη ανατροπή, αλλά παίξαμε πολύ άσχημα στις δυο πρώτες περιόδους. Ο Ερυθρός Αστέρας ήταν δυναμικός και επιθετικός στην άμυνα, με αποτέλεσμα να μας βγάλει από το σύστημά μας. Κάναμε λάθη και χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε, ο αντίπαλος έβαλε μερικά μεγάλα σουτ και εμείς απαντήσαμε με το δικό μας comeback. Κατά τη γνώμη μου ήμασταν μια μεγάλη φάση μακριά από το να αλλάξουμε το momentum του αγώνα. Θα μπορούσε να είναι μια φάση στην επίθεση, ένα ελεύθερο σουτ που χάσαμε. Θα μπορούσε να είναι ένα box out στην άμυνα ή ένα lay-up που δώσαμε στον Τζένκινς. Για άλλη μία φορά έπρεπε να αποδείξουμε πως είμαστε ομάδα και παίζουμε ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει σε μια σκληρή ατμόσφαιρα όπως η αποψινή".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ