EUROLEAGUE

Τρινκιέρι: "Ωριμάσαμε ως ομάδα"

Τρινκιέρι: "Ωριμάσαμε ως ομάδα"

Η Μπάμπεργκ νίκησε τη Μακάμπι στη Γερμανία λόγω... ωριμότητας, όπως εξήγησε ο Αντρέα Τρινκιέρι μετά το τέλος του αγώνα. Δεν είχε πολλά να πει ο Άιναρς Μπαγκάτσκις.

Η Μπάμπεργκ εκμεταλλεύτηκε τη δύναμη της έδρας της για να κάμψει την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ , σε ένα αποτέλεσμα που έκανε πιο σοφή και ώριμη την ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι. Αυτό υποστήριξε τουλάχιστον ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, ο οποίος ανέφερε μετά το τέλος της αναμέτρησης:

" Όπως είπα και πριν το παιχνίδι, θέλαμε να γυρίσουμε στον δρόμο των επιτυχιών. Θέλαμε τη νίκη, δίχως να κοιτάμε ποιον είχαμε απέναντί μας. Στο πρώτο ημίχρονο δεν τα πήγαμε τόσο καλά. Ήμασταν πολύ χαλαροί τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Το πιο σημαντικό για εμένα απόψε είναι ότι κάναμε ένα βήμα μπροστά ως ομάδα στο β' μέρος. Γίναμε πιο ώριμοι. Μόνο οι ώριμες ομάδες ξέρουν πως να αντεπεξέλθουν σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Ξέρεις ότι πρέπει να παλέψεις γιατί δεν έχεις κάτι να χάσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ωριμότητα που δείξαμε στο παρκέ ως ομάδα, και το πως καταφέραμε να αλλάξουμε πρόσωπο στο β' μέρος".

Από την πλευρά του, ο Άιναρς Μπαγκάτσκις: " Παίξαμε, δεν θέλω να πω αν παίξαμε καλά ή όχι, άσχημα ή όμορφα. Ήμασταν σε καλό επίπεδο για τρεις περιόδους, αλλά αυτό δεν φτάνει για να κερδίσεις ένα παιχνίδι σε αυτό το επίπεδο. Η Μπάμπεργκ έπαιξε με τον δικό της τρόπο, δεν έδειξε δισταγμό στο πως παίζει. Δύο παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής, ο Λο και ο Στρέλνιεκς, έκαναν εξαιρετική δουλειά. Αυτό είναι όλο".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ