EUROLEAGUE

Συμφωνία Μπαρτσελόνα με Σίτο Αλόνσο

Συμφωνία Μπαρτσελόνα με Σίτο Αλόνσο

Ο Σίτο Αλόνσο θα είναι τελικά ο αντικαταστάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα όπως ανακοίνωσε επίσημα ο Καταλανικός σύλλογος.

Και το όνομα αυτού: Σίτο Αλόνσο! Ο Ισπανός τεχνικός ήταν τελικά η λύση που προκρίθηκε στη Μπαρτσελόνα, με τον πρώην τεχνικό της Μπασκόνια να αναλαμβάνει και επίσημα καθήκοντα.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η Μπαρτσελόνα μέσω επίσημης ανακοίνωσης. Ο Αλόνσο υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνων, με τους "μπλαουγκράνα" να έχουν το δικαίωμα να ενεργοποιήσουν τον τρίτο χρόνο του συμβολαίου του.

Ο Αλόνσο την φετινή σεζόν βρισκόταν στον πάγκο της Μπασκόνια την φετινή σεζόν, καταφέρνοντας να φτάσει μέχρι τα playoffs της Turkish Airlines EuroLeague, όπου αποκλείστηκε από την ΤΣΣΚΑ, αλλά και μέχρι τα ημιτελικά του Ισπανικού πρωταθλήαμτος, όπου αποκλείστηκε από την Βαλένθια, παρά το γεγονός ότι είχε πλεονέκτημα έδρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την πρόκριση της Μπασκόνια στα ημιτελικά της ACB ο σύλλογος είχε ενεργοποιήσει τον όρο που είχε στο συμβόλαιό του, επεκτείνοντας την συμφωνία και για την σεζόν 2017/18. Μετά τον αποκλεισμό από την Βαλένθια ωστόσο οι Βάσκοι φάνηκε ότι άλλαξαν γνώμη, με αποτέλεσμα να ανακοινώσουν χθες (15/6) την απόλυσή του, ανοίγοντας τον δρόμο στη Μπαρτσελόνα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ