EUROLEAGUE

Άλλα τρία χρόνια στην ΤΣΣΚΑ ο Βοροντσέβιτς

Άλλα τρία χρόνια στην ΤΣΣΚΑ ο Βοροντσέβιτς

Ο Αντρέι Βοροντσέβιτς υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο και έγινε -μετά τον Κάιλ Χάινς- ο δεύτερος παίκτης που παρέμεινε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Βρίσκεται στη Μόσχα από το 2006 και καταπώς φαίνεται δεν έχει στο μυαλό του το ενδεχόμενο... να φύγει από εκεί. Ο λόγος για τον Αντρέι Βοροντσέβιτς, ο οποίος υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ, το οποίο τον "δένει" στη ρωσική ομάδα μέχρι το 2020.

" Είμαι πολύ χαρούμενος με την επέκταση της σχέσης μου με το σύλλογο. Εχω περάσει 11 χρόνια εδώ πέρα, η ΤΣΣΚΑ είναι το σπίτι μου, εκεί όπου έχω τους ανθρώπους που αγαπώ και περιμένω. Είναι σπουδαίο για μένα το γεγονός ότι θα παραμείνω για άλλα τρία χρόνια" είπε μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας ο 29χρονος φόργουορντ, ο δεύτερος παίκτης που ανανέωσε το συμβόλαιό του μετά τον Κάιλ Χάινς.

Στα 11 χρόνια που βρίσκεται στην ΤΣΣΚΑ ο Βοροντσέβιτς έχει παίξει σε επτά Final Four, έχει κατακτήσει δύο τίτλους της EuroLeague (2008 και 2016) και είναι δεύτερος σε συμμετοχές (555), δεύτερος σε ριμπάουντ (2071) και πέμπτος σε πόντους (3522) στην ιστορία της ομάδας. Την περασμένη σεζόν είχε 7,3 πόντους και 2,9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην EuroLeague.

" Ο Βοροντσέβιτς είναι ένας σύγχρονος φόργουορντ, ένας Ρώσος παίκτης που είναι πολύτιμος σε εμάς" σχολίασε από τη μεριά του ο Δημήτρης Ιτούδης. " Έχει παίξει 11 χρόνια στην ΤΣΣΚΑ, ξέρει πως λειτουργεί η ομάδα και είναι ενσωματωμένος με το σύστημα. Είναι ακόμα σε καλή αθλητική ηλικία και πιστεύουμε ότι τα καλύτερα χρόνια του είναι μπροστά του. Του εύχομαι να μείνει υγιής και είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ