EUROLEAGUE

Τι έχουν μάθει οι Τζέρελς και Λάγκφορντ

Τι έχουν μάθει οι Τζέρελς και Λάγκφορντ

Ο Κέρτις Τζέρελς και ο Κίθ Λάνγκφορντ απάντησαν σε ερωτήσεις που αφορούσαν την Ούνικς Καζάν. Δείτε ποιος κέρδισε τον αγώνα (video).

Στα videos που δημιουργεί η Euroleague σε συνεργασία με τις ομάδες της, το "Who said newcomer?" αυτής της εβδομάδας φιλοξένησε τον Κέρτις Τζέρελς και τον Κίθ Λάνγκφορντ της Ούνικς Καζάν. Οι ερωτήσεις στις οποίες κλήθηκαν να απαντήσουν κάθε άλλο παρά αγωνιστικές ήταν.

Πείτε ένα γνωστό μνημείο στο Καζάν

Ο Λάνγκφορντ δεν άφησε τον Τζέρελς να σκεφτεί κι αμέσως απάντησε "το Κρεμλίνο".

Ποιος είναι ο πληθυσμός της πόλης;

Ο Λάνγκφορντ ξαναπρολαβαίνει τον Τζέρελς απαντώντας 3 εκατομμύρια. Δυστυχώς η ένδειξη της σωστής απάντησης δεν άναψε και το σκορ παρέμεινε 0-1 για τον Κίθ (η σωστή απάντηση ήταν 1.2 εκατομμύρια).

Πείτε ένα κλασικό φαγητό της Ρωσίας

Ο Λάνγκφορντ πήρε τα ηνία και πάλι και απάντησε αρκετά γρήγορα "borsch" (το μπορς είναι σούπα λαχανικών, στην οποία περιλαμβάνονται συνήθως παντζάρια, τα οποία και της προσδίδουν έντονα κόκκινο χρώμα), παίρνοντας έναν ακόμη βαθμό.

Πείτε κάτι στην τοπική γλώσσα

Ο Κίθ Λάνγκφορντ στάθηκε λιγάκι δίνοντας χρόνο στον Τζέρελς, (ο οποίος δεν σκέφτηκε κάτι) και τελικά απάντησε "Kak dela" (πώς είστε;) και το σκορ έγινε 0-3.

Ποιος είναι ο αρχηγός της ομάδας σας;

Εδώ ο Τζέρελς αρπάζει την ευκαιρία και σε μηδενικό χρόνο απαντάει "Μπίκοβ", ενώ ο Κίθ Λάνγκφορντ αρχίζει να χαμογελάει λέγοντας "ωραία" και το σκορ να γίνεται 1-3.

Ποιος συμπαίκτης σας έχει περάσει τα περισσότερα χρόνια στον οργανισμό;

Ο Κίθ Λάνγκφορντ και πάλι με λίγη καθυστέρηση απαντάει τον Αντίποβ, ο οποίος είναι 3 χρόνια και κάνει το 1-4.

Ποιο είναι το όνομα του Προέδρου της ομάδας;

Οι δυο τους διστακτικοί κοιτάζονται και μέσα σε γέλια απαντούν "president". Λάθος απάντηση και για τους δύο. Η σωστή απάντηση ήταν Εβγκένι Μπόκατσεβ.

Ποια είναι τα χρώματα του logo της ομάδας σας;

Ο Τζέρελς και πάλι σε μηδενικό χρόνο απάντησε πράσινο, λευκό και πορτοκαλί και πήρε έναν ακόμη πόντο (2-4).

Πότε ιδρύθηκε η ομάδα μπάσκετ της Ούνικς Καζάν;

Ο Λάνγκφορντ πετάγεται λέγοντας το 1955. Σιωπή για λίγο, ο Τζέρελς απαντάει κι εκείνος '55. Ξεσπούν σε γέλια. Φυσικά κανένας από τους δύο δεν απάντησε σωστά καθώς το έτος ίδρυσης της ομάδας είναι το 1991. Παρόλα αυτά ο Κίθ Λάνγκφορντ ήταν ο νικητής με επιμέρους σκορ 2-4.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ