EUROLEAGUE

"Το Βερολίνο περιμένει στη γωνία!"

"Το Βερολίνο περιμένει στη γωνία!"

Η Λαμποράλ Κούτσα έκανε το 2-0 στη σειρά με τον Παναθηναϊκό ενώ ο ισπανικός Τύπος προχωράει το... θέμα λίγο παραπάνω και στέλνει την ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς στο Final Four του Βερολίνου (PHOTOS).

Το μπασκετικό καμάρι των Βάσκων ξεκίνησε ως Σάσκι Μπασκόνια, εξελίχτηκε σε Ταουγκρές, συνέχισε ως Τάου Κεράμικα και Κάχα Λαμποράλ ενώ από το 2013, κυκλοφορεί ως Λαμποράλ Κούτσα. Φέτος διεκδικεί τη συμμετοχή της στο Final Four για πρώτη φορά έπειτα από οκτώ χρόνια και πέμπτη, συνολικά, στην ιστορία της (2005, 2006, 2007, 2008)!

Η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς επικράτησε του Παναθηναϊκού στο Game 2 κι έκανε το 2-0 στη σειρά με τους Κυπελλούχους Ελλάδας. Η σειρά μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τρίτης (19/4) ενώ οι "πράσινοι" καλούνται να σπάσουν την αρνητική παράδοση αφού καμία ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης δεν έχει καταφέρει να προκριθεί στο Final Four έχοντας δυο ήττες στα πρώτα ματς των προημιτελικών.

Eνώ, λοιπόν, ο Γιάννης Μπουρούσης υπενθυμίζει ότι το Βερολίνο είναι ακόμα μακριά , ο ισπανικός Τύπος στέλνει την ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς στα ημιτελικά της διοργάνωσης!

Marca

Μπασκόνια - Παναθηναϊκός 82-78: Κέρδισε ξανά τον ΠΑΟ και πηγαίνει στην Αθήνα με το υπέρ της 2-0
Η Μπασκόνια εκτοξεύεται για το Final Four
Ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση που κρίθηκε στην παράταση. Μεγάλο παιχνίδι από τον Διαμαντίδη, ο οποίος είχε τη μεγαλύτερη αξιολόγηση στο ματς. Η Μπασκόνια δεν είχε ούτε τον Σενγκέλια, ούτε τον Κοζέρ, ούτε τον Χάνγκα! Την Τρίτη στην Αθήνα μπορεί να σφραγίσει την πρόκρισή της.

"Το Βερολίνο περιμένει στη γωνία!"

kirolexpres.com

Η αγωνία και η έκσταση μιας απίστευτης Μπασκόνια!
Οι ΓΙΓΑΝΤΕΣ της Μπασκόνια έκαναν το μεγάλο βήμα για το Final Four του Βερολίνου

"Το Βερολίνο περιμένει στη γωνία!"

El Correo

To Βερολίνο περιμένει στη γωνία
Η μεγάλη Μπασκόνια επανέλαβε τον θρίαμβο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Νίκησε στην παράταση στη Fernando Buesa Arena και απομένει μια ακόμα νίκη για το Final Four

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ