EUROLEAGUE

To τρέιλερ για το μεγάλο ντοκιμαντέρ της Euroleague για τον Διαμαντίδη

Η Euroleague δημοσίευσε το τρέιλερ από το μεγάλο ντοκιμαντέρ που έχει ετοιμάσει για τον θρύλο του Δημήτρη Διαμαντίδη. Μιλούν για εκείνον οι Αλβέρτης, Τζόρτζεβιτς, Παπαλουκάς, Γκιστ και Φώτσης. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο.

Η Euroleague έχει ξεκινήσει μία σειρά ντοκιμαντέρ, η οποία ονομάζεται "The Insider Euroleague Documentary Series" και στο πρώτο που ετοίμασε για τον Σέρχιο Γιουλ είχε κάνει εξαιρετική δουλειά, μία σπουδαία τηλεοπτική παραγωγή.

Αυτό έκανε τώρα η Euroleague και για τον θρύλο του Δημήτρη Διαμαντίδη, για έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, το οποίο και ονόμασε "Α Diamantidis is Forever".

Η διοργανώτρια αρχή δημοσίευσε το τρέιλερ και μπορούμε να πάρουμε μία γεύση από το σχετικό ντοκιμαντέρ, στο οποίο μιλά ο Δημήτρης Διαμαντίδης, τόσο για την μεγάλη καριέρα του στον Παναθηναϊκό, όσο και για το πως ξεκίνησε το μπάσκετ. "Δεν είδα ποτέ τον εαυτό μου σαν ηγέτη, απλά ήθελα να παίζω και να βοηθώ την ομάδα μου. Έπαιξα επαγγελματικό μπάσκετ για 17 χρόνια. Θα μου λείψει η ρουτίνα μου, αλλά έτσι είναι η ζωή. Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να το αποδεχτείς", σχολίασε μεταξύ άλλων.

Για τον μέχρι πρότινος αρχηγό του "τριφυλλιού", ο οποίος το φετινό καλοκαίρι αποφάσισε να τερματίσει την πλούσια καριέρα του, παραχώρησαν συνεντεύξεις οι Σάσα Τζόρτζεβιτς, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Αντώνης Φώτσης και Τζέιμς Γκιστ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ