EUROLEAGUE

Το συγκινητικό "αντίο" της ΤΣΣΚΑ στον Τεόντοσιτς

Το συγκινητικό "αντίο" της ΤΣΣΚΑ στον Τεόντοσιτς

Με συγκινητική ανακοίνωση στο επίσημο σάιτ της η ΤΣΣΚΑ αποχαιρέτησε τον Μίλος Τεόντοσιτς. "Θα μου λείψει ως παίκτης και ως φίλος" δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρέι Βατούτιν.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς πήρε τη μεγάλη απόφαση να κάνει το άλμα για το ΝΒΑ, υπογράφοντας συμβόλαιο με τους Los Angeles Clippers . Η ΤΣΣΚΑ έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει. Και τώρα φρόντισε να δείξει τρομερό επίπεδο όταν τον αποχαιρέτησε.

Με ένα συγκινητικό κείμενο στο επίσημο σάιτ της, η "ομάδα του στρατού" είπε "αντίο" στον Σέρβο γκαρντ, με τον λόγο να περνάει κάποια στιγμή στον πρόεδρο της ομάδας, Αντρέι Βατούτιν, ο οποίος ήταν γνωστό σε όλους ότι έτρεφε - και τρέφει - μεγάλη συμπάθεια στο πρόσωπο του Τεόντοσιτς.

" Ο Μίλος παρέλαβε το βραβείο του MVP πριν έρθει στην ομάδα μας, αλλά κατά την άποψή μου έγινε ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη σε εμάς. Ήμασταν τυχεροί που απολαύσαμε το ταλέντο του για 6 χρόνια. Είναι μία μπασκετική ιδιοφυία, ένας παίκτης απρόβλεπτος, κάτι που ίσχυε τόσο για τους φιλάθλους και τους αντιπάλους, αλλά ακόμα και για τους συμπαίκτες του και τους προπονητές του" υποστήριξε στην αρχή ο Βατούτιν. Και δεν έμεινε εκεί.

" Πάντα τον οδηγούσε η επιθυμία του να κερδίσει και έκανε ό,τι μπορούσε για να φέρει τη νίκη στην ομάδα του. Παρέμεινε ηγέτης, γενναίος και έτοιμος να δεχθεί την πρωτοβουλία και την ευθύνη των πράξεών του. Οι αποφάσεις του ήταν μπορούσαν να είναι είτε σωστές είτε λανθασμένες, αλλά αυτός ήταν πάντα αποφασιστικός.

Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες οι οποίοι κατάφεραν στην διάρκεια της καριέρας τους να έχουν ταυτόχρονα θαυμαστές και πολέμιους. Ο Μίλος το κατάφερε αυτό και ίσως πιο σημαντικό να είναι το γεγονός ότι δεν άφηνε κανέναν αδιάφορο. Δημιούργησε απίστευτα συναισθήματα, δημιουργώντας έναν στρατό θαυμαστών. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί ερχόντουσαν στο γήπεδό μας για να παρακολουθήσουν τα "μαγικά" του Τεόντοσιτς. Το ταλέντο του μας έκανε να θαυμάσουμε το αγαπημένο μας παιχνίδι, η δημιουργικότητα που έδειξε, η τρομερή ικανότητά του να βλέπει γήπεδο έκανε τους φιλάθλους να ενθουσιάζονται και να κουνάνε τα κεφάλια τους και να τρίβουν τα μάτια τους.

Θα μου λείψει ως παίκτης και ως κοντινός φίλος. Είναι πάντα δύσκολο να πεις αντίο, αλλά σήμερα ειδικά είναι μία λυπηρή μέρα για την ομάδα. Ήρθε ως ταλαντούχος νεαρός στην ΤΣΣΚΑ πριν έξι χρόνια και τώρα φεύγει ως ώριμος άνδρας, ο οποίος κέρδισε τα πάντα σε όλα τα επίπεδα. Εύχομαι στον Μίλος καλή τύχη και υγεία και να είναι χαρούμενος με την οικογένειά του και τα παιδιά του".

Ο Μίλος Τεόντοσιτς από την πλευρά του δήλωσε τα εξής: " Ήταν 6 υπέροχα, φανταστικά χρόνια στη Μόσχα. Αφήνω ένα μέρος της καρδιάς μου εδώ. Ήμουν τυχερός επειδή έκανα πολλούς φίλους εδώ και ένιωσα αγάπη και στήριξη από τους φιλάθλους. Η ΤΣΣΚΑ με βοήθησε να ωριμάσω ως παίκτης, να δείξω το ταλέντο μου, να κερδίσω τίτλους, να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους σπουδαίους συμπαίκτες, προπονητές και μέλη του επιτελείου της ομάδας. Θα χαρώ να σας ξαναδώ όλους. Ανοίγεται μία μεγάλη πρόκληση μπροστά μου και κάνω το επόμενο βήμα με σπουδαία συναισθήματα και προσδοκίες".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ