EUROLEAGUE

Το πλεονέκτημα και οι εκτός έδρας νίκες

Το πλεονέκτημα και οι εκτός έδρας νίκες

Η Ρεάλ επικράτησε της Μακάμπι στη Μαδρίτη και θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στα playoffs με πλεονέκτημα έδρας. Παναθηναϊκός και ΤΣΣΚΑ πέρασαν από τις έδρες της Γαλατά και της Νίζνι, αντίστοιχα.

Στο ριμέικ του περσινού τελικού της Euroleague στο Mediolanum Forum, η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε της Μακάμπι με 86-75 και θα δώσει τα πρώτα δυο ματς των προημιτελικών στην έδρα της

Ο Τζέισι Κάρολ έκανε τη διαφορά για τη "Βασίλισσα" με 18 πόντους ενώ η "ομάδα του λαού" θα διεκδικήσει την πρόκριση στα προημιτελικά στα επόμενα παιχνίδια με τις Γαλατάσαραϊ (εντός, 02/04) και Άλμπα Βερολίνου (εκτός, 09/04).

Από 'κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός έκανε τα εύκολα δύσκολα, αλλά τελικά έφυγε από την Κωνσταντινούπολη με τη νίκη ( 86-84 ) που τον κρατάει ζωντανό στο κυνήγι της 3ης θέσης. Έχασαν διαφορά 11 πόντων στο 37' οι "πράσινοι", που στάθηκαν τυχεροί στη ρουλέτα των βολών.

Με τη Νίζνι να σκοράρει σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο λιγότερους πόντους από όσους πέτυχε στο δεύτερο δεκάλεπτο, η ΤΣΣΚΑ δεν έχασε την ευκαιρία και επιστρέφοντας από το -15 πήρε τη νίκη με 86-82 .

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ