EUROLEAGUE

Το παρασκήνιο από το Συμβούλιο των Μετόχων της EuroLeague

Το παρασκήνιο από το Συμβούλιο των Μετόχων της EuroLeague

Λίγα λεπτά μετά το φινάλε του Συμβουλίου των Μετόχων της EuroLeague, ο Παντελής Διαμαντόπουλος ανέφερε το παρασκήνιο απ όσα έγιναν στη Μαδρίτη (audio).

Όσα έγιναν στο Συμβούλιο των Μετόχων της EuroLeague βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής από το πρωί της Πέμπτης (12/4). Οι έντεκα ομάδες της EuroLeague με εγγυημένο συμβόλαιο συναντήθηκαν στη Μαδρίτη, σε μια συνάντηση που κατέληξε στην αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και την ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής .

Λίγα λεπτά μετά το φινάλε της συνάντησης, ο Παντελής Διαμαντόπουλος παρενέβη στην εκπομπή των Παντελή Βλαχόπουλου και Γιώργου Συρίγου στον Sport24 Radio 103.3, μεταφέροντας το παρασκήνιο όσων ειπώθηκαν κι έγιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες. Όπως μετέφερε, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Φενέρμπαχτσε είναι οι δύο ομάδες που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη αντίθεση στις θέσεις που παρουσίασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, την ώρα που -όπως επεσήμανε- οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού δεν τοποθετήθηκαν σε κανένα σημείο της κουβέντας. Επίσης, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης - όπως είχε αναφέρει νωρίτερα ο διευθυντής του Sport24 Radio 103,3 - ο Σιμόν Μιζράχι απευθύνθηκε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο λέγοντάς του πως "έχω μεγάλο σεβασμό σε σένα και στην οικογένειά σου και το ξέρεις, αλλά πρέπει να πάρεις πίσω αυτά που είπες για την διαιτησία...".

Ο Γιώργος Συρίγος έκανε μάλιστα λόγο για "χοντρό επεισόδιο"!

Ακούστε όσα ειπώθηκαν στον ραδιοφωνικό αέρα του Sport24 Radio 103.3:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ