EUROLEAGUE

Το παράπονο του Ταϊρίς Ράις για την Ευρώπη

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ταϊρίς Ράις παραμένει ελεύθερος στην αγορά, κάτι που φαίνεται πως τον ενοχλεί. Το "τιτίβισμά" του ήταν γεμάτο παράπονο για τη συμπεριφορά των ευρωπαϊκών ομάδων.

Ο Ταϊρίς Ράις θέλει να ξεχάσει όσα (δεν) έζησε πέρσι, όντας από νωρίς στην "black list" του Σίτο Αλόνσο στην Μπαρτσελόνα. Το συμβόλαιο που υπέγραψε με την Μπαρτσελόνα πριν από δύο χρόνια ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να του συμβεί, στην πράξη όμως αποδείχθηκε πως ήταν ένα μεγάλο λάθος. Μετά από μια σεζόν υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα, ήρθε ο απόλυτος παραγκωνισμός.

Η διάδοχη κατάσταση στον πάγκο των "μπλαουγκράνα" δεν τον ευνόησε στο ελάχιστο, έμεινε για έξι μήνες στον "πάγο" κάνοντας μόνο του προπονήσεις, ενώ έκλεισε τη σεζόν στην Κίνα με τη φανέλα των ShenZhen Leopards, ως ο αντικαταστάτης του Κιθ Λάνγκφορντ. Εκεί όπου είχε 15.5 πόντους (με 32.8% στα τρίποντα), 5.5 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ κατά μέσο όρο.

Παρότι πάντως είχε "χτίσει" καλό όνομα στην Ευρώπη για περίπου μια δεκαετία, φέτος το καλοκαίρι παραμένει στα... αζήτητα. Το ενδιαφέρον για εκείνον μοιάζει να είναι ελάχιστο, κάτι που έφερε το παράπονό του μέσω Twitter. Ο πρώην γκαρντ της Μπαρτσελόνα έγραψε πως " χάνεις μια σεζόν στην ευρωπαϊκή σκηνή (εξαιτίας κάποιου βλάκα), και είναι σαν να έχεις χάσει τις δυνάμεις σου, σαν τους Monstars".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ