EUROLEAGUE

Το πανόραμα της EuroLeague

Το πανόραμα της EuroLeague

Ούνικς Καζάν, Φενέρμπαχτσε, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Εφές σημείωσαν σημαντικές νίκες. Την Παρασκευή (2/12) παίζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός σε Πόλη και Βαρκελώνη αντίστοιχα.

Η πρώτη μέρα της 10ης αγωνιστικής της EuroLeague ολοκληρώθηκε. Η Φενέρμπαχτσε βγήκε νικήτρια στο ματς της αγωνιστικής, καθώς επικράτησε της Ρεάλ (78-77), η Εφές πέτυχε σημαντικό "διπλό" στο Τελ Αβίβ επί της Μακάμπι, η ΤΣΣΚΑ νίκησε δύσκολα στην Γερμανία την Μπάμπεργκ, ενώ η Ούνικς έριξε "100άρα" στο Μιλάνο. Την Παρασκευή (2/12) παίζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός σε Πόλη και Βαρκελώνη αντίστοιχα.

Τα αποτελέσματα της 1ης μέρας της 10ης αγωνιστικής:

Oύνικς Καζάν - Αρμάνι Μιλάνο: Η Ούνικς Καζάν νίκησε εύκολα την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο 100-79 και έσπασε ένα σερί τριών ηττών, με την τριάδα Λάνγκφορντ-Κολόμ-Παραχούσκι να έχει μεγάλα κέφια.

Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης: Σε ένα συγκλονιστικό ντέρμπι που κρίθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες, η Φενέρμπαχτσε επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης (78-77) με βολή του Τζέιμς Νάναλι στο φινάλε της αναμέτρησης.

Μπάμπεργκ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Η τελευταία της κατάταξης Μπάμπεργκ έκανε τα πάντα για να κερδίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως η Πρωταθλήτρια Ευρώπης πήρε τη νίκη (88-90) χάρη στον εκπληκτικό Μίλος Τεόντοσιτς.

Mακάμπι Τελ Αβίβ - Αναντολού Εφές: Η Αναντολού Εφές των τρομερών Μπράουν και Χάνικατ νίκησε μέσα στο Τελ Αβίβ τη Μακάμπι (86-77) για πρώτη φορά μετά τις 14 Φεβρουαρίου 2002.

Τα παιχνίδια της 2ης μέρας (2/12) της 10ης αγωνιστικής:

Νταρουσάφακα - Ολυμπιακός (19:00)

Ερυθρός Αστέρας - Ζάλγκιρις Κάουνας (20:00)

Mπασκόνια - Γαλατάσαραϊ (22:00)

Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός (22:00)

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ