EUROLEAGUE

Το νικητήριο καλάθι του Πέκοβιτς στο Βερολίνο

Το νικητήριο καλάθι του Πέκοβιτς στο Βερολίνο

Το 2009 στο Βερολίνο ο Παναθηναϊκός έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Euroleague που κατέκτησε τον τίτλο έχοντας επικρατήσει σε "εμφύλιο" στον ημιτελικό και η Euroleague θυμήθηκε το winning shot του Πέκοβιτς κόντρα στον Ολυμπιακό (VIDEO).

Φέτος συμπληρώθηκαν εφτά χρόνια από το Final Four της Euroleague στο Βερολίνο, όταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης σήκωναν στην O2 Arena το πέμπτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία του Παναθηναϊκού.

Οι "πράσινοι" χρειάστηκε να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Ολυμπιακού στον ημιτελικό κι εν συνεχεία έγιναν η πρώτη ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης που θα κατακτούσε το τρόπαιο, έχοντας επικρατήσει σε "εμφύλιο".

Η Euroleague μετράει αντίστροφα για την εφετινή διοργάνωση και παρουσίασε το VIDEO-αφιέρωμα στο νικητήριο καλάθι του Νίκολα Πέκοβιτς κόντρα στους Πειραιώτες, το 2009.

Ο Γιάννης Μπουρούσης είχε ισοφαρίσει σε 82-82 με 2/2 βολές και στην επόμενη επίθεση ο Μαυροβούνιος σέντερ έπαιξε με το πικ-εν-ρολ με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κι εν συνεχεία σκόραρε χαρίζοντας τη νίκη στον Παναθηναϊκό!

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ